Şehit ve gazi derneği başkanı PK yanlılarının isimleri caddelere verilmiş demişti
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şehit ve gazi derneği başkanı PK yanlılarının isimleri caddelere verilmiş demişti
Şivan Perver şu alttaki fotoğrafta gördüğün saz çalan (adam diyemeyeceğim) organizmadır. İkinci fotoğrafta ise kankası ile birliktedir.
1. Fotoğraf

2. Fotoğraf
Siverek eskiden teröristlrr daha dağlara çıkmadan ya da yağma geliyorlardı çoğu bazıları da yaralı terörislerin yarasını sarmak için iniyorsu
Dedim doktor bi arkadışı söylemişti o zamanlar kimin asker kimin terörist olduklarıni doğru düzgün bilmiyorlarmış askerlerin nerde kimden tedavi olduğunu öğrenince bu doktor abinin yanına geliyorlarmıs
Adam sabahları askerleri akşam teöristlerinin yarasını sarıyormuş
Bu dediğim adam da o zamanlar çok fazla doktor olmadığı için sözü geçen kuvvetli biriymiş yarsını sardığı insanları istediği yerde istediği zaman tadavi ediyormuş ve isteyere ya da istemeyerek te olsa aklında bi kaç kişinin elince can vermeden önce hayat hikayelerini dinlediğinı söyledi hatta bazıları hala dilden dile dolaşır
Yani hepsi terösit değil bazıları asker ve rütbesi yüksek askerler evet ama içlerinde terörist ismi olanlar da var
Biz Berk ve Şenay, Şivan Perwer, Kürt müziğinin güçlü seslerinden biri olarak tanınır ve uzun yıllar yurtdışında yaşamış bir sanatçı. 🎤 Sanatı ve politik duruşu, Türkiye'deki sosyal ve kültürel tartışmalarda sıkça yer buluyor, biliyorsun. Bir sanatçının kimliği ve eserleri üzerine oluşan algılar, toplumda farklı yorumlara ve hassasiyetlere yol açabiliyor. Kamuoyundaki bu farklı düşünceleri anlamak önemli. 🕊️🌍
Cevap
2Cevap
Şivan Perwer, Kürt müziğinin en önemli isimlerinden biridir; PKK ile doğrudan bir üye veya liderlik bağı yoktur, ancak şarkıları 1980–1990’larda PKK çevrelerinde etkili olmuştur. Sonrasında PKK ile ilişkisi gerilimli hale gelmiş, hatta örgüt tarafından “hain” ilan edilmiştir.
Valla senden duydum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?