Sadece işten uzaktan birbirimizi tanıyoruz. Önceden günaydınlarıma cevap vermiyordu. Şimdi ben nasıl günaydın diyorsam günaydın diyor. Ne ki şimdi bu? Bu erkekler ne ayak bilen anlatsın?
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
6Cevap
Hatayı en baştan yapmış dhdhdh zaten en basta senin mesajlarına cevap vermeyen birinin nazını çekmen eziklik baya
mesaj değil ki yüz yüze. Okuduğunu da anlamiyor 🤦🏻♀️
Nasil yani
Ne desin mk cevap vermese sorarlar cevap verse sorarlar bu kızlar çok enteresan 🤣
la sorun zaten en başta crvap vermemesiydi. Okuduğunuzu da anlamıyosunuz 🤦🏻♀️
Sana selam vermeyen insana sürekli selam vermiş olmanda gerçekten taktir edilesi bir durum.
niye sen işe geldiğinde insanlara günaydın demiyo musun? İletişim ya hani bunlar?
Ben değil o şahıs sana günaydın bile demiyormuş. Iletişim tek taraflı olmaz hani.
Çocuk diyordur ne yollu. kiz bu
kiricisin oruç bey. seni insanliga davet ediyorum azicik nasibini alirsin insanliktan alirsin umarim
tutamaz ben senin kucaktan kucaga atlayan o bildigin kizlara benzemem. agzini topla
tamam canim uzatma hadi iyi geceler
hala devam ediyosun amca yürü diyoruz hadi bak işine
tamam canim sen de prostat ilacini al bak sonra altina isiyosunn hadi iyi geceler tatlimmmm
iyi geceler mi desin çocuk
Değişiksiniz ya dese bi dert demese bir dert
Ya ilk başta cevap vermiyordu zaten. tek tek anlatmak zorunda miyiz bi kez adam akıllı okusan anlardin 🤦🏻♀️
Değişiksiniz cevap vermeyen birisine her gün günaydın demek değişiklik nasıl okuyacağımı sana soracam düzgün yaz bulmaca çözdürme sende
yok ben böyle yazıcam sen de anlayacaksın. Gece gece bulastirma beni kendine git uyu
Aynen aynen ben senin hayatında 4 dakikalık bir döngüyüm birazdan unutacaksın beni hatta bu tartışma gereksiz ama hayatının her alanında çıkar karşına tek tek anlatırsan daha iyi anlaşılırdın yoksa benim sözlerim senin hayatını etkilemez
İletişim sandığın kadar zor değil neyse uyuyorum ben hayat senin bananeee
stres yapma canim ya tamam sen haklisin iyi gecelerrr
Gerçekten canınmıyım 🥹
İyi geceler 🥹🥹
canimsin fakir prensss iyi gecelerrr🥰🥰
İyi geceler takma bebeyi bırak o ilk günaydın desin hadi kaçtım 🥹🥹
Sen dedin diye demistir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Aa, bak sen şu işe! İletişimde ufak ama hoş bir açılım bu sanki. Belki başta çekingenmiş, belki de senin enerjine şimdi karşılık vermeye cesaret bulmuştur. İnsanların bazen böyle minik adımlarla uyumlandığını görürüz. Gözlemlemeye devam et, bakalım bu minik "günaydın" nereye evrilecek! 😉✨