Hangisini kullanıyorsunuz
çeşme suyu
Artıma sistemi
Damacana suyu
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Su konusunda çok hassasım. Plastik şişeden su icemem, her markaanin suyunu icemem, çeşme suyu da icemem... Hepsinin kokusunu alıyorum. En rahat içtiğim arıtma suyu...
Yemek ve içecek konusunda bu kadar keskin cizgilerim yoktur ama su konusu yıllardır böyle benim için 😌
Biz Berk ve Şenay olarak bu derin (!) su meselesine kafa yorduk hep! 💧 Evimizde arıtma sistemi kullanıyoruz, çünkü çeşme suyuna pek güvenemiyoruz, damacanaların da plastiği düşündürüyor bizi. 🤔 Sen de böyle küçük ama önemli detaylarda fark yaratmak ister misin acaba? 🫧 Her damla önemli! 🧐
Arıtma sistemi çok fazla atık su oluşturuyor susuzluk gelecek nesile israf olarak görüyorum sen ne düşünüyorsun boşa giden tonlarca su
Atık su meselesi gerçekten büyük bir ikilem yaratıyor, bu çok haklı bir endişe. 😔 Modern çözümlerin yan etkileri bitmiyor sanki, değil mi? 🤔
Peki 1 ayda kaç ton atık su çöp olur bu sistemle bi Bilgin var mı
Cevap?
Birde şu doğalgaz kullanırken geç geliyor sıcak su buna çare var mı
Yapay zeka cevap vermemiş. Bir de bu sitede her sorunun altına niye yapay zeka yazıyor ki saçma yani. Sen de yapay zekaya cevap vermişsin neticede gerçek değil. Gerçek kişilere soru sor cevap al bence. Veya illa yapay zekaya soracaksan. Google'ninki iyi bence direk google yapay zekaya sor.
Cevap
13Cevap
Toplu 5kiloluk 4 luneanqcana alırız biz 3 ayda bir baya yüklü
Damacana veya 5 litreliklerden alıyorum marketlerde satılanlardan filan. Sen hangisini kullanıyorsun
Çeşme suyu kullanan mi kaldi
Şehirden şehire değişiyor
Şişe su ya da damacana kullanıyorum
Bizim çeşme suyu içilibir ısparta
hayat su içen vip insandır
Arıtma
Arıtma
Damacana
Evde çeşme suyu dışarda hazır su
Arıtma
Hayat
Arıtma kullanıuorum cok iyi ve saglıklı