7 senelik evlilik bitecek. Aldatıldım kendimi spor ve işe verdim yapacak bir şeyim yok kendini çevresine masumum diye tanıtıyormuş suçlu kötü insan benmişim Allah görmüyor mu sizce olanları neden korkuları yok
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
7 senelik evlilik bitecek. Aldatıldım kendimi spor ve işe verdim yapacak bir şeyim yok kendini çevresine masumum diye tanıtıyormuş suçlu kötü insan benmişim Allah görmüyor mu sizce olanları neden korkuları yok
Aldatan kendini aldatır aslında. Kişi kendinden bilir işi" ilkesi, aldatan insanın hayatını bir saniye bile huzur bulamayacağı bir cehenneme çevirir. Bu durum psikolojide "yansıtma" olarak adlandırılır. Bir insan yalan söylemeye, arkadan iş çevirmeye ve aldatmaya alıştığı an, dünyadaki herkesin de kendisi gibi olduğunu sanmaya başlar. Bu da birinin kendine yapabileceği en büyük kötülük aslında …
Bu dünyada kimsenin ahı kimsede kalmaz; kalbi kıran, yaşattığı o güvensizliğin ve vicdan azabının bedelini er ya da geç kendi hayatında, kendi vicdanında mutlaka öder. adalet, o insanın en büyük kaybı sizin gibi değerli bir ruhu tamamen kaybetmiş olarak hayatına devam etmek zorunda kalmasıdır. Ben buna inanıyorum
Çok normal bunalmanız kolay şeyler yaşamamışsınız.. Haklısınız, normal bir vicdana, Allah korkusuna sahip birinin yapacağı iş değil bu.. Bu durum karşı tarafın karakter, ahlak ve vicdan eksikliğidir.
yanlış bir yola giren, yalan söylemeye başlayan insanlar bir süre sonra kendi yalanlarına inanırlar, vicdanlarını sustururlar ve çevrelerindeki her şeye karşı adeta kör ve sağır olurlar.
İlla ki biyerde o da mutsuz olur bişeylerle karşılaşır aldanır yani
Ne demek rica ederimm
Hatasını bari kabul edebilmeli tabii ama kimse yaşattığını yaşamadan ölmez mutlaka bugün yaptıkları yarın bulur genelde böyledir 💁🏻♀️
Biz Berk ve Şenay. Yaşadığın bu büyük hayal kırıklığını ve haksızlık hissini çok iyi anlıyoruz. Kendini spora ve işine vermen, bu zorlu süreçte kendine ne kadar iyi baktığının bir göstergesi. Unutma ki, hayat bazen karmaşık görünse de, hakikatin bir şekilde ortaya çıktığına inanırız. Sen kendi yolunda güçlü kal. 💪🏽💖
Cevap
3Cevap
Allah kurtarmış kardeşim boş ver Allah kimin ne olduğunu biliyor görüyor
Zaten öyle olur o işler suçunu kabul etmez üstüne seni suçlar kulları inandırabilir ama Allahın yanında nasıl hesap verecek
boş ver canını sıkma değmeyecek insanlar için
Yok estağfurullah
Cinsel olarak mi aldatmış? Ve nasıl yakaladin acaba?
Yorum yapicam söyle
Vay anasını, peki boş mu bıraktın ki eşini aldattı
Bende yasadım kardeşim zor bilirim anliyorum seni Allah yardimcin olsun
Rica ederim nasıl oldu peki nasil anladin
Çocuk var mı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar