Eşimi birkaç kere aldattım. Tövbe etsem Allah affeder mi?

Eşim çok ilgisiz biri. Ailemden sevgi görmedim. Hep ezildim 6 kardeştik biz birimiz erkek ve erkek olan hep üstte tuttuldu. Cok üzülerek hatırladığım bir anım kardeşimin motoruna binmistim ve babam, babaannem bana kızmış. Erkek kardeşimin olduğunu kıracağım ı ve kız olduğum için ayıp olduğunu diyip laf saymıştı. Ozetle böyle bir zihniyette ailem vardı. Bende bu ortamda 17 yaşında kocaya kaçtım. Kocadan da aynı zihniyeti gördüm hep sen kadınsın sus kes kendimi çok aşırı değersiz hissedip hep yetersiz hissedip eşimin kendi sorumluluklarını bile üstlenir oldum. Kimi gün hamile hamile çuval çuval komur taşıdım. Kimi gün musluk tamir ettim. Daha daha fazla şeyler eşimin ayaklarını bile yıkardm üşenmedim. Ama eşimde ailem gibi doymak bilmeyen bir zihniyet kendi işe gider gelir telefon elinde beni çocukları sürekli azarlar. Kahvelerde gezer durur. Ama hep beni aşağılar. Ben baya bir boşluğa düştüm 2 kere eşimi aldattım boşan diyenler olur bizde boşanma yok boşan san gidecek yer yok çocuklarımı bırakamam. Yani hatta üstüne hatta yaptım. Allah affeder mi?
Eşimi birkaç kere aldattım. Tövbe etsem Allah affeder mi?