Eşim çok ilgisiz biri. Ailemden sevgi görmedim. Hep ezildim 6 kardeştik biz birimiz erkek ve erkek olan hep üstte tuttuldu. Cok üzülerek hatırladığım bir anım kardeşimin motoruna binmistim ve babam, babaannem bana kızmış. Erkek kardeşimin olduğunu kıracağım ı ve kız olduğum için ayıp olduğunu diyip laf saymıştı. Ozetle böyle bir zihniyette ailem vardı. Bende bu ortamda 17 yaşında kocaya kaçtım. Kocadan da aynı zihniyeti gördüm hep sen kadınsın sus kes kendimi çok aşırı değersiz hissedip hep yetersiz hissedip eşimin kendi sorumluluklarını bile üstlenir oldum. Kimi gün hamile hamile çuval çuval komur taşıdım. Kimi gün musluk tamir ettim. Daha daha fazla şeyler eşimin ayaklarını bile yıkardm üşenmedim. Ama eşimde ailem gibi doymak bilmeyen bir zihniyet kendi işe gider gelir telefon elinde beni çocukları sürekli azarlar. Kahvelerde gezer durur. Ama hep beni aşağılar. Ben baya bir boşluğa düştüm 2 kere eşimi aldattım boşan diyenler olur bizde boşanma yok boşan san gidecek yer yok çocuklarımı bırakamam. Yani hatta üstüne hatta yaptım. Allah affeder mi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Özellikle tarafların evli oldukları ilişkilerde Allahın affetmesiyle tövbe etmekle kurtulunamaz. Bunu net söyleyebilirim. Aldatılan eşlerinde hakkı var işin içinde. Bunu bi şekilde helal ettirmediğin sürece onun hakkı senin boynunda dır ve taaa hesap gününe kadar devam ke ☺️
03 Yorumla
Soran+1 yılBu yönden düşünmemiştim. oda beni aldattı ödesmis oluyormuyuz
Soran+1 yılHa tamam
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah büyük affeder tövbe et ama aynı durumunu yaşadım biliyormusun aynen senin gibi bir kadın tanımıştım dediğin aynısı sanki o sensin gibi geldi ama işte aynısıydı ama çok iyiydi varya
019 Yorumla
Soran+1 yılBilmem olabilir
Cevap sahibi+1 yılGizli olmasan olur mu ya da sorunu beğensem beni görüp yazabilirmisin
Cevap sahibi+1 yılOlmaz mı
Soran+1 yılÖzelden yazmıyorum
Cevap sahibi+1 yılPeki ön yargılı
Soran+1 yılAlakası yok
Cevap sahibi+1 yılÇok var bence sapık flan ya da başka şekilde yazar diye düşünüyorsun
Soran+1 yılYani erkeklerin bu saatte aklı başka yerinde çalışıyor. Yanls anlaşılmak istemem. Zaten bu yaşımda cinselligim bitti benim gerçek bu öyle ergen gibi konuşup duranlardan hoşlanmıyorum. bel altı boş laflar
Cevap sahibi+1 yılEe işte bu ön yargı demek istediğim bu zaten ergen gibi konuşmam bu saatte de aklım oraya çalışmaz
Cevap sahibi+1 yılErgen gibi konuşanları kimse sevmez bende öyle kız sevmem zaten ama ön yargılısın konusunda haklı çıktım
Soran+1 yılNeyse boş ver
Cevap sahibi+1 yılÖyle biri değilim ya sorunu beğensem görrümüsün rica ediyorum
Soran+1 yılUyacağm sık girmem siteye
Cevap sahibi+1 yıltamam girdiğinde olur sadece şimdi yazsan ilk olarak
Soran+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılBeğendim sorunu görüyorsan
Soran+1 yılGormedim
Cevap sahibi+1 yılGizliliği açtım
Soran+1 yılBu profili ilk defa goruyorum
Edebilirde etmeyebilirde bunun icin dinine sarılman gerek acılar da aldatmaya bahane değildir kocası kötü olan ondan korkan kadın aldatamaz bana göre. Çocuk varsa çalışmakta zor, bilemiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılEşimden korkmuyorum. Umrumda bile değil. Ben Allah tan korkuyorum
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
38Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşinizi aldattiginiza takilmadim, o sizin tercihiniz saygi duyarimda. Kendi ayaklarinin üzerinde durmayi nedenn düşünmüyorsunuz? Benim babam yok, öldü. Ve o öldügünde biz daha çok küçüktük. Annem dağ gibi ayakta kalarak 3 tane çocuk yetistirdi. Tabii bizde çalıştık. Ve benim annemin aileside öyle bir aileydi. Ama annem her seye ragmen dag gibi durdu. O öyle durdukça biz hırs ettik ve çalıştık çabaladık. Şimdi ona güller çiçekler gibi bakıyoruz.
11 Yorumla
Soran+1 yılBen şu an bulunduğum çevrede tek yaşayamam bu hayat pahalılığında ufak çocuklarla tek gecinemem. Ama ufak oğlum biraz daha büyüse eşimede diyorum boşarım seni diye
Böyle şeyleri gördükçe erkeklerden de evlilikten de soğuyorum. Benim ailemin zihniyeti de iç açıcı değil sırf bu yüzden ayaklarımın üstünde duruyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılEn iyisini yapıyorsun
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılTovbe eder ve tovbeni samimiyet oldugunu gosterir isen yaradana affeder. Son nefesine kadar yurekten af dilersen Rabbim af eder. Eger tovbe ederde yine yaparsan hic bir fayda olmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
Bildigim o benim
Soran+1 yılAnlamadm
Af dilersen elbette kabul olur ama bu sekilde devam ettigi surece sen aldatmaya meyilli olcaksin elinde olmadan. Cunku ilgisiz kadin dışarıdan ilgi gorurse gider.
013 Yorumla
Soran+1 yılEvet kendimi dizginliyorum ama içimde bomba var resmen
Soran+1 yılYa bu TV ler de çok görüyoruz. Olay açığa çıkıyor ve kadın çocuklarına hasret kalıyor vs vs çok kötü bir son bende bunları izleyip ders çıkarıyorum son 8 yıldr Bi halt yemedim ama var Bi volkan zor tutuyorum
Soran+1 yılEvlatlarım için sabrediyorum
Soran+1 yılşu an ki düşüncem evlatlarım biraz daha büyüsün eşimden boşanıp o şekilde hayatıma bir yön vermek
Soran+1 yılYok hayır eski kafa yapım asla yok kolay güvenmem kimseye evlatlarım var işin ucunda
Soran+1 yılSacmalık. benim açımdan ben cinsel olarak aç değilim. Benimki sevgisizlik
+1 yılZor bir hayatınız olmuş, size tek tavsiyem aynı hatayı tekrar yapmayın. Ama bence yeniden hata yapacaksınız. Bu kişi yakınınızdan biri mi
07 Yorumla
Soran+1 yılO kişi evlendi ya en son beni arams silmemis karısı beni tanıyor. Bidaha aradm laf saydım. Artik böyle sürmez görüşmek istemiyorum dedim. Gorusmuyorum
- +1 yıl
Çok yakınınızda mı bu kişi
Soran+1 yılHayır başka şehirde
- +1 yıl
Bu kişi sizinle tekrar aynı şeyi yeşamak isteyecektir. Uzun uzun yazamıyorum kendinize bu konuda güveniyor musunuz, çağırsa gitmem diyecek kadar emin misiniz
Soran+1 yılÇağırdı ben tersleyince eşini başka şehirde annesine yolladı. Kendide liseyi okuduğumuz şehire geldi. Sende gel dedi. Ben gittim ailemin evine annem gilde kaldım 1 hafta ama ona söylemedim. yani tatil de benimle buluşmak için karısını def etti ama ben bir başka kadına bu kötülüğü yapamam gittim evet ama ona söylemedim. Aramadm
- +1 yıl
Neden gittiniz, gidince mi vazgeçtiniz
Soran+1 yılHayır ailem orada bende anneme geleceğim tatilde dedim. Oda bende gelirim dedi. haber vermemi beklemiş vermedim.
Değersiz hissettirilmesi çok acı, insanın başına ne geliyorsa sevgisizlikten geliyor
08 Yorumla
Soran+1 yılEvett
Soran+1 yılSendede var sorun belli dertlisin
Soran+1 yılEvlimisin?
Soran+1 yılProblem ne anlatmak istermisjn?
+1 yılvalla burada hatadan cok hataya itilmen olmus gibi duruyo yüzde 50 suc seninsede yüzde 50 esin ve cevre etkenler olmus
00 YorumlaBir defa aldatan sürekli yapar o işi unutma bu lafımı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAllah tövbeleri kabul eder, geri çevirmez ama sen de işlediğin günahı bir daha işlememen lazım, kendini tutman lazım, Allah yardımcın olsun.
07 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim bu gayet açıklayıcı oldu.8 yıl oldu bu durumu yaşayalı yapmıyorum. Tutuyorum kendimi
Cevap sahibi+1 yılBir de yaptığın günahı anlatma derler, dinleyenler şahitçi olurmuş sonra ona da dikkat et.
Soran+1 yılKimse tanimıyotki beni burada. hem reelde kimseye anlatmadım ben
Cevap sahibi+1 yılGüzel.
Soran+1 yılAnlatsam çoktan eşim duyardı ailesi duyardı kimseye guvenilmez
Cevap sahibi+1 yılAllah hepimizi affetsin.
Soran+1 yılAmin
Gizli Üye(25-29)+1 yılya bu motor meselesini nasıl buraya getirdin onu anlamış değilim bu kızların kafası normal değil abi
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhata yaptın tamam kabul ama birdaha yapma tövbe et
Soran+1 yılHayır motor meselesini örnek gösterdim. Babam annem hep erkek çocuk olsun diye bol bol. cocuk yaptı en son erkeği tutturdular. Sana şöyle diyeyim ben doğduğumda evde yas havası olmuş gene kız diye doğmama bile sevinmemşler annem kendi anlatr dururdu. En son babam ölmeden önce erkek kardeşime sen kızları ma kurban ol demisti erkek kardeşim çok çektirdi. Anneme babama biz babama masraf olmasın diye okula giderken silgi mızı ipe takar boynumuza takardık.1 silgiyi 1 yıl kullanırdım. Babamın yakınmasıda buydu kızlara 1 deste kalem alırdım 1 yıl giderdi. Sana her hafta 1 deste alıyorum. Kotu evlat sin derdi bu zihniyetten bıktım
Cevap sahibi+1 yıltamam her neyse tövbe ediyorsan o zaman allah kabul eder bırdaha da yapma kimseyede anlatma
Gizli Üye(30-35)+1 yılElebette Allah bağışlayan affeden dir belki vicdanenen rahatsız hiseddiyor olabilirsin ama Allah affeder
010 Yorumla
Soran+1 yılEşime karşı pişmanlığım yok. Halada hak ediyor. yuzune içinde bulunduğum boşluğu söylüyorum.2 tatlı söz söylese 2 sohbet etse benim gözüm erkek sinek görmez diyorum ama anlamaz laftan cahil. Sadece Allah tan korkuyorum
Cevap sahibi+1 yılBen sizi iyi anlıyorum ilgisiz birine katlanamk zordur benimkisi de beni mahrum bırakıyor
Soran+1 yılşu an bende de ilgi kalmadı. Evi temizliği yemeği çocuğumu asla aksatmam ama artık ona bir eş olamıyorum zor
Cevap sahibi+1 yılİşte tüm sorun budur ilgisizlik bitiriyor ilişkiyi normal sıradan kişiler oluyorsun evin içinde sizinle dertleşmek konuşmak isterdim
Soran+1 yılBizimki daha farklı şimdi yavaştan eşim bana yanaşır olmaya başladı bende bir nefret başladı. Bilmiyorum zor durum
Cevap sahibi+1 yılÇoğu yasantilarimiz bir birine benziyor bir birimizin derdinden iyi anlarız diye düşünüyorum
Soran+1 yılANLADM
Cevap sahibi+1 yılSenin için mahsuru olmasaydı isterdim seni tanımayı
Soran+1 yılboş ver
Cevap sahibi+1 yılPeki nasıl istersen öyle olsun
Gizli Üye(30-35)+1 yılEder kardesjm bazı adamlar aldatılmayi sonuna kadar hak ediyor
11 Yorumla
Soran+1 yılBen acik sözlü biriyim eşime apaçık diyorum. Boyle yaparsan boynuz yersin diye çaba yok
Aile & Toplum konusunda 771 cevap paylaştı. İnsandır hata yapar. belki dışardan daha cok ilgi gördün. daha insan gibi muamele. sonucta sevilmek değer görmek istiyor
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılEvet yaşandı
Soran+1 yılBilmiyorum
Soran+1 yılEşim düzeldi biraz ya iyi ruh halim
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen sevgiye mi açsın cinselliğe mi açsın tam olarak?
012 Yorumla
Soran+1 yılCinsellikle aram yok ya sevgisizlik benimki yorumlarımdan fark edersin sapıkça konuşuldumu ben pek muhatap almam ergence
Cevap sahibi+1 yılBenim kadın halimsin. Sevmek sevilmek ne demek hiç bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılKaç çocuğun var senin
Soran+1 yılCinsellikle aram yok ya sevgisizlik benimki yorumlarımdan fark edersin sapıkça konuşuldumu ben pek muhatap almam ergence3
Soran+1 yılYanlış yazdım 3 cocuk
Cevap sahibi+1 yılYaşları kaç
Soran+1 yılboş ver
Cevap sahibi+1 yılSenin konuşmaya ihtiyacın yok
Laf olsun diye soruyorsun
Ne istediğini de bilmiyorsun sen hayatta
Her neyse
Bay
Soran+1 yılİyi by
Cevap sahibi+1 yılİletişim özürlü insandan tiksiniyorum
Soran+1 yılPedofili doluyken etrafta kendi çocuğumu başka bir adamla konuşmaktan rahatsız oluyorum
Cevap sahibi+1 yılBir de bu hasta kafalar var tabi. Herkes pedofili herkes sapık herkes tuhaf. Bir kendileri temiz. Hayranım şu kafalara. Pırıl pırıl.
Gizli Üye(30-35)+1 yılyav yürü git şimdi şuradan bir şeyler yazacağım hem günaha girmiş olacağım hem de ileride başıma gelir korkusu olacak. Ne diyeyim ki en iyisi aklımdan geçenleri yazmayayım
01 Yorumla
Soran+1 yılKimi kinarsan sende yaşarsın sus bencede
hakeden hakettıgnı alırmıs acaab sana ılgı duyamayan kocan kendını nasıl tatmın edıyodu emın ol baska kadınlarla yatıyo..
010 Yorumla
Soran+1 yılHayır o konuda sürekli peşimde dolanır. Sevgi vermez ama söz konusu bel altıysa yanasr
Soran+1 yılProfilin hoşuma gitmedi yazmak istemiyorum
Soran+1 yılSevmiyorum cinsel içerikli profiller vs
Soran+1 yılboş ver
Soran+1 yılBanane sus
Aile & Toplum konusunda 6,3b cevap paylaştı. Tövbeni et kardeşim bundan sonra da kendine çeki düzen ver
00 YorumlaAllah affeder mi orasını biz bilmeyiz de. eşinin işi zor gibi duruyor
01 Yorumla
Soran+1 yılEşim umurumda degil
+1 yılo. r. tövbesi tutmaz imiş der büyükler alışmış kudurmuştan kötüdür
00 Yorumla
+1 yılAllah affetse nolur seni pis
13 Yorumla
Soran+1 yılSus kz
- +1 yıl
Ozur dilerim soruyu pek okumamistim valla aldatman en masum sey burada
Soran+1 yılÖnemli değil 🙂
+1 yılbiz ne bilek bacı Allah miyiz?
11 Yorumla
Soran+1 yılTovbe estağfurullah
bizde boşanma yok aldatma var ohh kebap
01 Yorumla
Soran+1 yılSus ss
- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılo ona kalmış. buraya sorulucak sorumu la
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYattigin kisiler gizli tutar mi
08 Yorumla
Soran+1 yılBiri 5 yıl tehdit etti bilmiyorum bir yerden fırlayacak gibi geliyor bana
Cevap sahibi+1 yılNasil tanistinki bunlarla
Soran+1 yılEski sevgilim di 2 side
Cevap sahibi+1 yılSeni anliyorum
Soran+1 yılİnşallah çocuklarıma zarar verecek bir hata yapmam.
Cevap sahibi+1 yılPsikologum
Hic psikologtan dsstek aldiniz mi
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılAlmalisiniz bence
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnun tövbesi yarayı görene kadardır.
02 Yorumla
Soran+1 yılSus s
Cevap sahibi+1 yılBu böyle darılmaca gücenmece yok knk
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanaldan mı reele taşıdın mı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNereden buldun ki yani kiminle birlikte oldun
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılPişmansan tövbe et yapma bir daha
00 Yorumla
+1 yılBu sorunu kökünden aşmanın çok kolay yolu var
02 Yorumla
Soran+1 yılBoşanmak
Soran+1 yılYok kullanmıyorum
bunu biz mi bileceğiz :D
01 Yorumla
Soran+1 yılBilme sen
- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılsebebin ilgisizlikmiydi
08 Yorumla
Soran+1 yılSevgisizlik
- +1 yıl
pisman oldunmu
Soran+1 yılDini boyutu pişman ediyor.
- +1 yıl
öbür türlü memnunsun
Soran+1 yılYani hak ediyor diyorum
- +1 yıl
azğın birimisin
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
iyi bari
+1 yılFiziki aldatma mi
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Kaç kişi ile oldu
+1 yılEvli biri olarak seni cok iyi anliyorum.
06 Yorumla
Soran+1 yılPeki
- +1 yıl
Yazsana ban
Soran+1 yılÖzelden kimseye yazmıyorum
- +1 yıl
Birkac sorum olucak sadece
- +1 yıl
Benim icin cok muhim
- +1 yıl
Bekliyorum lutfen?
+1 yılBunu yapmamalıydın
011 Yorumla
Soran+1 yılOldu işte aslında ben sadece sevgi istedim onlar bu durumu kullandı
- +1 yıl
Yinede bu çok ağır bir şey
Soran+1 yılEvet kullanılmak çok kötü hisetiriyor
- +1 yıl
Senden faydalanıp işlerini gördüler yani
Soran+1 yılYani halen seviyorum diyor ben yemem artık
- +1 yıl
Seni kandırıyor mu
Soran+1 yılASLNDA bekarken uzun dönem çıkıyordum yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi baya 5 yıl evlenmedi bana geri dön. cocugun kabulüm dedi. Ama ben kendi çocuğumu riske atamam
- +1 yıl
Sen kocana sadık olmayı öğren bence
Soran+1 yılBen kocama değil çocuklarıma sadık olmak 8stiyorum 8 yıldır Bi halt yemedim. Yemege niyetim yok aslında geçmişte yaptıklarım günahlarım la yuzlesiyorum
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun o zaman
Soran+1 yılAmin
+1 yılHayır
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 468 cevap paylaştı.
+1 yılTövbe et eder
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl kimle aldattın
00 Yorumla Affedemez.
00 YorumlaOh mk
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 674 cevap paylaştı.
+1 yılŞansını dene
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıliyi yapmışsın
00 Yorumla
+1 yılKimle aldattin
03 Yorumla
Soran+1 yılEski sevgiljmdi
- +1 yıl
Guzel miydi
Soran+1 yılSus s
Garip
02 Yorumla