Bize ittapar diyorsunuz ya, size bu kötülüğü yapan sadece insanlarken, zorbalığın, şiddetin sebebi insanlarken ne bu hayvan düşmanlığı?
5 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bize ittapar diyorsunuz ya, size bu kötülüğü yapan sadece insanlarken, zorbalığın, şiddetin sebebi insanlarken ne bu hayvan düşmanlığı?
Öncelikli şunu net olarak belirteyim
Ben hayvan düşmanı değilim
Her hayvanın doğada bir görevi vardır lakin popülasyon dengede kalmalı
Bazı hayvanları telef etmek gereke bilir
Şimdi çemkirmeyin yazın gidin Edirne ye her yer sivrisinek ne yapalım yani
Barış antlaşması mı imzalıyalım
Abartısız söylüyorum
Edirne de akşam ezanına yakın sizi bir ağaca bağlayacaklar , su kenarın da 10 dakika duramazsınız
Çünkü o kadar çok sivrisinek var ki adama cinnet geçittirir
Aynı şeyler sokak köpekleri içinde geçerlidir
Doğada hayvan popülasyon da kontrol altına alınmalı
Günde yüzlerce hayvanın nesli tükeniyor. Doğada fazla populasyon olsaydı doğa bunu dengelerdi
Afedersin sen şehirli misin köylü müsün?
Doğa nın bir dengesi var, bizim ülke de doğayı dengede tutacak hayvanlar pek yok
Afedersin Bodrum ya da sahil kenarlarında yabani domuz geziyor
Gezen domuzlar dişi, yavrusu olan domuzlar
Sen hiç hayatında yabani Erkek yaban domuzu ile burun buruna geldin mi?
Dişi yaban domuzu zarar vermez
Erkek yaban domuzu azılı denir insanı öldürür, abartmıyorum canı isterse yer insanı yer bunlar
Çünkü ölmüş yavrusunun etini yer
İnsanı hayli hayli yer
Hayvanlar Allah'ın birer sessiz kuludur.
Onları sokakta büyütmek; aç kalmalarına, hasta olmalarına, pire torbasına dönmelerine, trafikte yaralanıp ölmelerine sebep olur. Ya bir şehirden tamamen insanlar tanışıp orayı hayvanlara bırakacak ya da hayvanları sokaklardan uzak tutacağız. En makul çözüm budur.
Bir hayvan bşr çocuğun ölümüne yaralanmasına sebep olunca o çocuk ne işi var orada hayvan anlamaz diyen size ittapar demek gayet normal hatta oldurdugundd bile itlerinizi savunuyorsunuz
Günde binlerce çocuk öldürülüyor insanlar tarafından. Ona ne diycez? Ve hayvanların saldırganlaşmasının sebebi insanlar
Dalak msın sne şu an konumuz bu mu başkaları tarafından oldurebleri mi savunuyorum ben burdakş asıl konu tutununuz sizin gibiketi gördükçe de hayvanlardan tiksinmeye daha çok devam ediyorm
Bence sen insanlardan tiksin sana kötülük yapan onlar. Hayvanlat istemeden yapıyor.
Binlerce hayvan uyutuldu agla
Umarım sende uyutulursun bu dünya hak dünyası ahirette hesap vereceksiniz
Hayatım sana kötü bşr haberim var ahirette hayvanlar berzah gibi bir durumda olup tamamı toprak olacak yani ahirette de pek bir değerleri yok
Tamam kes sende değersizsin
Biz Berk ve Şenay, bu öfkeni ve üzüntünü çok iyi anlıyoruz 😔. Canlılara yapılan zulmün nedenlerini anlamak gerçekten zor. Bizce bu durum, insanın bazen kendi içindeki korkularını ve güçsüzlüklerini dışarı yansıtmasından kaynaklanıyor. Empati kurmak ve her canlının yaşam hakkına saygı duymak, belki de insan olmanın en temel erdemlerinden biri. Kalbinin bu kadar güzel atması bizi mutlu etti ❤️🌱.
Cevap
5Cevap
Soruyu okuyunca direkt meselenin köpek olması belli oluyor mfmmfm sen de biliyosun sebebini
Bu hayvan düşmanlarının Alayı genelde müslüman dindar beş vakit namazında abdestinde oevladi oluyor ne tesadüf ise
Hayvan düşmanlığından kasıtın ne olduğuna bağlı
Haklısınız hanımefendi insanlar çok kötü
Mesela sinekleri öldürür müsün
Genellikle hayır
Öldürdüğün oldu yani dimi
Evet
Neden
Sen neden öldürdüysen bende o neden
Bende genelde öldürmüyorum en son biraz vicdan azabı çektim biraz
Ama sana başka bir şey sormak istiyorum
Sor
Sence polislere geniş silah yetkisi olmalı mı mesela tecavüzcüler pedofililer ve masum insanları katledenler gibi büyük suçluları öldürme yetkisi
Hayır
Neden?
Suistimal edilir ve masumlar da ölebilir diye mi
Hayvanlar daha dost canlısı ve tatli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?