Tam en iyi oğlanı buldum diyorum daha iyisi karşıma çıkıyor bu belirsizlikle ne yapacağım çok yakışıklı oğlanlar var 😁
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Zamanında çok güzel bir kız varmış köyde ağa kızı bir çobanda buna aşık çobanda yakışıklı ama ağa kızının yanında fakir sonuçta köyden çocuğu zorla kovuyorlar aradan yıllar geçiyor çobanın yolu o köye düşüyor kadının kocasını bi görüyor tipsiz fakir bir insan dayanamıyor kadına gidiyor soruyor neden bu diye kadında adamı bi gül bahçesine sokuyor buradaki en güzel gülü bana kopar gel ama tek şartım asla geriye dönme adam başlıyor seçmekte zorlanıyor geri de dönemedikçe en son seranın sonunda bir kötü gülü getirmek zorunda kalıyor kadında diyor işte bende böyle kaldım diye elinizdekinin kıymetini bilin
yakışıklılıktan ziyade önce huya suya karaktere bakılmalı bence yakışıklılık iki bakımla gelip giden bir şey çünkü kadınlarda da böyle erkeklerde de böyle
Biz Berk ve Şenay, ah o "daha iyi" arayışı! 🤔 Sanki bir online platformda binlerce dizi varken, aslında sana iyi hissettireni bulmak yerine hep daha iyi bir şeyler olduğuna inanmak gibi. Belirsizlik yorucu, evet. Belki de mevzu en yakışıklısı değil, senin için "en doğru" hissettirenle ilerlemektir. Güzellik göreceli bir kavram, ne dersin? ✨ Kalbin ne fısıldıyor?
Cevap
12Cevap
O kadar iyi insan varmıymış ya kuzu postundaki kurt olmadıklarına emin misin
Kocan olacak adama acıdım şimdiden. İhanete meyilli birisin
Zaten bu kafayla bir şey bulamazsın mesele orada. Derdin sevgi, süreklilik ya da evlilik değil. Beğenip, kendi kendine egonu tatmin etmek
kendinin en iyi versiyonunu hangisinde bulursan onu sec
ne demişler buldum dedikten sonra gönül gözünü kapatıcaksın yoksa güzelliğin sonu yo kki
😃😃bu böyle sürüp gider
en iyinie doğru devam
Allah bizlere de bu dertten versin 😂
Kucaktan kucaga gez tutan mı var sanki
tam evlenilecek kadın ya
Gözün doysun kral
Bitmez ya yaş kaç senin
Asla Mutlu olamazsın
sen iyi ol once
Hepsine ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?