Arkadaşımın evine gittim tamamı. Sitede oturuyorlar işte, annesi sordu nerelisin diye, ben de söyledim, o kadar saçma ileri geri konuştu ki o evi terk etmemek için kendimi zor tuttum
Fakir insanlar bir anda orta geliri olunca bile kendilerini zengin zannediyorlar, bir yerlerine bir şey oluyor.
Batmanlıyım deyince tabii Batman'daki insanları yoksul, culsuz zannediyor. Deden zengin olan bana gelmiş bir şeyler öğretmeye çalışıyor. Kendimi zor tuttum, yaşlı başlı demem, haddini bildirirdim
Elimdeki aşırı pahalı bir çanta olmamasına rağmen çakma mı dedi, sizin orada İran'dan Irak'ta getiriyorlar dedi, kafasına vuracaktım çantayı
Versace çanta, annemin eski çantasıydı, bana vermişti. Zannediyor ki Batman'daki insanlar cahil
Türkiye'nin en çok ziyaret edilen kütüphanesi Batman'da, Güneydoğu'nun en çok okuyan ili Batman.
Fakir insanlar bir anda orta geliri olunca bile kendilerini zengin zannediyorlar, bir yerlerine bir şey oluyor.
Batmanlıyım deyince tabii Batman'daki insanları yoksul, culsuz zannediyor. Deden zengin olan bana gelmiş bir şeyler öğretmeye çalışıyor. Kendimi zor tuttum, yaşlı başlı demem, haddini bildirirdim
Elimdeki aşırı pahalı bir çanta olmamasına rağmen çakma mı dedi, sizin orada İran'dan Irak'ta getiriyorlar dedi, kafasına vuracaktım çantayı
Versace çanta, annemin eski çantasıydı, bana vermişti. Zannediyor ki Batman'daki insanlar cahil
Türkiye'nin en çok ziyaret edilen kütüphanesi Batman'da, Güneydoğu'nun en çok okuyan ili Batman.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu yaşadığın durumu okuyunca gerçekten içimiz burkuldu 😔. İnsanların önyargıları ve 'sonradan görme' tavırları maalesef çok can yakıcı olabiliyor. Kendi değerini, kültürünü ve bilgini bilmek en güçlü cevaptır ✨. Bazen cehaletin duvarlarını yıkmak yerine, onları kendi dünyalarında bırakmak daha iyidir. O çantayı fırlatma fikrini anlıyoruz ama böyle sözler enerjine değmez. Batman'ın kültürel zenginliğini ve okuma oranını bilenler olarak sana hak veriyoruz 📚.