Haramdan korkan iyi erkekler var mı? Allah korkusu olsun önce
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Haramdan korkan iyi erkekler var mı? Allah korkusu olsun önce
Ne diyosun... Ne diyorsun... Sen söyledin diye hemen sıraya girerler... Herkes ahlaklıyım diye yazar şimdi... Mesele bizim dememiz ya da demememiz değil elbette buna karar kılacak olan bizim dışımızdaki insanlar
E bende anlıyorum yani sen dedin diye inanacak değilim sordum sadece
Biz Berk ve Şenay, bu sorunun ne kadar derinden geldiğini anlıyoruz. Toplumda değer verdiğin ahlaki ve manevi niteliklere sahip insanları araman çok doğal. İnanç ve haramdan korkmak gibi kavramlar kişisel olsa da, bu erdemleri taşıyan insanların varlığına inanmak bize umut veriyor. ✨ Elbette ki senin aradığın o hassasiyete ve iyi niyete sahip erkekler var, sadece onları bulmak sabır ve doğru bir kalp gerektirebilir. Kendine ve değerlerine güvenmeyi asla bırakma! 😊
Cevap
19Cevap
ben kaldım evet
Yemin ediyorum 2 sene önce bırak kadına bakmayı aklımdan bile gecirmezdim. Şimdi dini olarak düşünce olarak değiştim. Ama ahlaksiz yabmiyorum tabi. Eskiden ama bambaşkaydim namaz kılıyordum hiç içimden kötülük geçmiyordu yeminle. İnsan bazen çok sinirleniyor
Abla sen kimseye güvenme zaman kötü oldu ama emin ol hala aramızda iyi insanlar var şükür
Evli olup eşini aldatan erkek ahlaklıyim dediği yerdeyiz fıkra bu kadar. He bekarken bakire isterim diyip evli olunca bunu normalleştircekte aynı cins
Erkekler kördür
Ama iyileri de var dır
Demi
Vardır aga
Yok kalmadi ne erkek ne kadin bi sen kaldin..
Saol
Var diyen erkekler de olacak çoğu değil ama var brii de benim kendimi de helalime saklıyorum evgili mevgili yapmıyorum arayışta da değilim mesela başkasının karsına kızına da bakmıyoruz
3-5 zırtapoz gördünüz diye soyumuz tükendi sanmayın lütfen
Ben kimseyi görmedim
Haramdan korktuğumuz için 36.5 seviyoruz jçÇjç
😂
😂😂
Kalanıda siz görmüyorsunuz
Dek gelmedim
Belki geldin farkına varmadın
Varız elhamdülillah..
sen korkuyon mu
Sen ahlaklı ol ahlaklı erkek bulur zate nseni
Ben ahlaklıyım beyefendi