+1 yılyok denecek kadar az hem yakışıklı hem ahlaklı neden diye sorarsan çünkü bu devirde her şey para ve aşk olmuş bu nedenle yakışıklı olanlar ben istediğim her şeyimi yaparım konuşurum düşüncesinde kız konusunda ne de olsa yakışıklıyım diye düşünüyorken yakışıklı olmayanlarda istediğim her şeyi yaparım dediği zaman yadırgandıkları için kızlar tarafından şuna bak der gibi , onlarda içine kapanık oluyor genelde bu yüzden onlarda ahlaklı gibi duruyor yakışıklılara göre. ama kimsenin içini bilemezsin kimse göründüğü gibi değil
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
samimi bir arkadaşım var, kendisini çok severim. benden yakışıklı çocuk. Allahı var çokta ahlaklı benden. ama çok ama çok saf. çok kandırılıyor hayatta.
sanki Allah biyerden verip biyerden kısıyor.29 Yorumla
Soran+1 yılolabilir o ama iyi kalbindendir.
Soran+1 yılhayır tabi ki karakterdir zekadır bunlar tek tek incelenecek ama şu ikisini geçen en azından barajı geçiyo, mülkatı var daha bunun :)
Soran+1 yılvalla o cin gibi adamı da eledik. :D
Soran+1 yılzaten öyle yaparım. Ama gönül bu yaş varken biraz daha her ikisi de olsun istiyo Alah kerim. Aiim size de gönlünüze göre versin Allah.
- +1 yıl
amin kardeşim ;)
zaten çirkin bir insanla evlen demiyorum. ama yakışıklı olmasada, ortalama veya ortalama üstü bişeyse bir değerlendirmekte fayda var hani ;)
olur gider merak etme. yaş meselesine de çok takılmayın. sende öyle misin bilmiyorum. burada bazı kızlar evde kaldım triplerine falan giriyor çok kızıyorum.
sallayın gitsin ;)
Soran+1 yılyoo hayır asla öyle bir derdim yok. hayat sadece bundan ibaret değil. ki dertlerimde yeterince var. bu meseleler şu an lüks bile ama olsun teşekkürler
Onlar artık kalbimizdeler😔
24 Yorumla
Soran+1 yılAllah kerim ya denk geliriz deme öyle :)
Soran+1 yılSen kendini koru gerisi gelir ümitsiz olma
+1 yılVarsa bana da lazım
24 Yorumla
Soran+1 yılinşallah ikimize de denk gelir Allah kerim
- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/oOW5vX.jpg olur mu :)
- +1 yıl
@Esmergenc41 bana olmaz da başkasına olur kesin :)
- +1 yıl
Neden :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
+1 yılAhlakdan kastın nedir? Hem şeriatçı hem de aşırı yakışıklı birini istiyorsun , doğru mu anladım? :D :D
12 Yorumla
Soran+1 yılmüslüman namazında niyazında uslu duran hem yakışıklı aynen
- +1 yıl
Başlığa ahlaklı yerine dinci yazsaydın bence daha hoş olurdu.
Vardır elbet arayışta olma, gelecek olan zaten karşına çıkar.. Kader kısmet bu işler
19 Yorumla
Soran+1 yılkardeş yaş kemale eriyo ama haklısın teşekkürler :)
Soran+1 yıledebi bırakma edebi hadi iyi günler.
Soran+1 yılyav hehe :D tanıyomuş :D olum çek git lan internet umrumda mı?
Soran+1 yılablasıı o kim :D kadını etiketle gelsin de görsün bari boşuna tribe girdin :D
Soran+1 yılengelledim zaten ama gizli olduğu için yapıyosun yorum
Soran+1 yılolum harbi ağır malsın lan
Soran+1 yılbeni başkası sandın git derdini ona anlat
+1 yılBirisinden 4/4 lük birşey bekliyorsan kendininde 4/4lük olman lazım 😂
12 Yorumla
Soran+1 yılya bu 4/4 lük değil onun için destansı liste çıkar ama ben bu ikisini barındırıyorum en azından
- +1 yıl
İllaki vardır ama kısmet meselesi 😂
+1 yılyakışılı adamı boş bırakıp ahlaklı olmaya çalışmasına müsade mi ediyorlar sanıyorsun, bir iki derken yoldan çıkıyor garibim. çirkin dersen mecburiyetten ahlaklı, ahlaksızlık yapsa da talip yok zaten, ne yapsın ahlaklı olsun durayım diyordur içinden
12 Yorumla
Soran+1 yılo da onun sınavı banane çıkmasınlar biz niye yoldan çıkmıyoz.
+1 yılElimizde kalmadi maalesef başka sitelere bakın isterseniz.
123 Yorumla
Soransite için demiyorum ya napım siteyi
- +1 yıl
Yaşın doğru mu ya senin
Soran+1 yıltuzak soru.. ya ergen dicen ya evde kaldın falan dicen.. şu an bir şüphede muallakta kaldım ne desem :D
- +1 yıl
Sadece merak ettim inanki tuzak değil 😊
Soran+1 yılyaşım doğru
- +1 yıl
25-29 arası olduğunu görüyorum zaten
Soran+1 yılteşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim 😊 üzme kendini çıkar karşına istediğin gibi biri.
Soran+1 yılİnşallah hepimize çıkar
- +1 yıl
Benim öyle güzel olsun diye bir kriterim yok ahlaklı olsun yeter
- +1 yıl
Amin Allah herkesin gönlüne göre versin tabiki
Soran+1 yılya ben bunu samimi bulmuyorum kusuruma bakma ama, hepimiz illaki bize hitap eden bişey isteriz. Ben de yakışıklı derken aa Brad pit yok burak özçivit v. s demiyorum ama göze de bir hitap etsin diyorum. Herkes de umar bunu bence.
- +1 yıl
Orası öyle tabiki ama öyle çok güzel olsun gibi bir için söyledim ben
Soran+1 yılYok ben de öyle demedim zaten.
- +1 yıl
Anladım ben yakışıklı deyince yanlış anladım
Soran+1 yılgüzel ile çok güzel/ yakışıklı ile çok yakışıklı arasında fark var. Kızların yakışıklı erkek istemesi niye absürt ya da tepkili karşılanıyo anlamış değilim.
- +1 yıl
Tepki olarak söylemedim isteyen istediğini isteyebilir yani sorun yok 😊 kızlar hep yakışıklı isteyince biz cirkinler evde kalıyoruz 😊
Soran+1 yılHiç öyle düşünmeyin. Benim arkadaş grubumda çirkin kız yok mesela ama hepsinin eşleri normal ya da Allah affetsin çirkindir. Bu bir temennidir, kader ne gösterir bilinmez.
- +1 yıl
Tabiki öyle benim eski sevgilimde güzel bir kızdı ama huyu kötüydü ilk başlarda ben ona layık mıyım diye düşünürken sonradan o bana layık değil diye düşünmeme sebep oldu hal ve hareketleri ile. Egolu diye düşünmeyin yaptıkları mide bulandirir cinstendi
Soran+1 yılişte aynen öyle. Huyu güzel olmadıktan sonra yüzü güzele doyuluyo ama huya suya doyulmuyo.
- +1 yıl
İşte bende onu diyorum güzellik gelip geçici çok inanılmaz yakışıklı biri ile sevgili olduğunu ve evlendiğini düşün
Trafik kazası geçirebilir tüm yakışıklıliği kaybolabilir. sakatta kalabilir şu sitenin aslına insana kattığı o kadar çok şey var ki ben yüzlerce soru gördüm hep bunlarla alakalı
Soran+1 yılyahu bu ilk izlenimdir kimseyi sırf yakışıklı diye sevmeyeceğimizi biliyoruz öyle olsa beklememe gerek yoktu inanki.
- +1 yıl
Kaç yaşındasın ki sen?
+1 yılBen varım zengin, yakışıklı, zeki, sportif, konuşmasını bilen, ağzı laf yapan, sempatik, komik, yardımsever, egoist vede kibirli :D
var olduğuma göre asıl soru şimdi ne olacak? :P02 Yorumla
Soran+1 yıliyi allah sahibinize bağışlasın
- +1 yıl
söylemeyi unuttum birde ateistim
+1 yılBen varım. Mükemmel olmasam da gayet iyiyim her ki konuda da
13 Yorumla
Soransanmıyorum
- +1 yıl
Seni ne zannettiğinin pek önemi yok. Ben kendimi biliyorum.
Soran+1 yılallah sahibine bağışlasın ne mutlu
+1 yılElbet te vardır güzel ahlaklı hoş birisi kafanı yorma sen duanı et gerisine karışma yukarıdaki halleder bende ahlaklı biriyim ama benimde yok hayla karşıma çıkmadı bende bekliyorum Allah yardımcın olsun bana müsade görüşürüz
20 Yorumla
+1 yılSen ahlaklı olsan bir insana tipinden dolayı değer vermezsin
217 Yorumla
Soran+1 yılyav he he gereksiz duyar kasma
- +1 yıl
@Susaki nereye yetişiyormuşum baksana sana yetişemedik 😀
- +1 yıl
@Susaki demek ki yetişemediģim yerler de varmış 😀
- +1 yıl
@mirzZza ha ha ha ha sağol kardeşim benim bilen biliyor işte 😀😁
- +1 yıl
@Susaki bebeğim seni okuma kursuna göndericem ben yetersiz kelimesini kullanan olmadı hiç yerişemediģim kelimesi geçti işte 😊
- +1 yıl
Cok haklisn
- Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılyakışıklı olmayanın eline fırsat geçse yapmayacak sanki. neye göre ahlak onu da anlamadım ki
03 Yorumla
Soran+1 yıliyi ve güzel nitelikler bana göre dinimizin tasvip ettiği şeyler
- +1 yıl
çok din konusunda takıntılı olma. her dinden, görüşten iyi ahlaklı bir insan çıkar. namaz kılmıyor diye ahlaksız olarak bakma mesela. günde beş vakit insanlara namaz kıldırıp hergün kuran okuyan imam bile küçücük çocuğa tecavüz edebiliyor, haberlerde görüyoruz.
Soran+1 yılkısmen görüşünde haklısın. Ahlak sadece dini kapsamıyo daha evrensel ama ben dini hassasiyete önem veren birisiyim o yüzden karşımdakinin hassasiyeti de önemli
Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Yakışıklı olup da ahlaklı erkek var mıdır?
16 Yorumla
Soran+1 yılvardır kızlarda mevcutsa erkeklerde de olmalı
Soran+1 yılvar hemde bisürü
Soran+1 yılben kendi çevremde şahidim varlıklarına. Üniden liseden yakın arkadaşlarımdan çok var her ikisine dikkat eden. bu ikisi bir arada bulunmayacak bir kavram değil.
+1 yılBen şerefsizin önde gideniyim yakışıklı değilim mesela
11 Yorumla- +1 yıl
Olum 😂😂
+1 yılAhlaklıyım ama yakışıklımıyım bilemem
18 Yorumla
Soran+1 yıliyi Allah sahibine bağışlasın
- +1 yıl
Ee bu kadar mı yani? İnsan bir göreyim belki ben beğenirim der
Soran+1 yıliyi de aramıyorum ki hele hele netten asla. karşıma çıkar inşallah.
- +1 yıl
Anladım kenk yine de büyük konuşma kısmetin nereden geleceğini bilemezsin
Soran+1 yılöyle tabi ama burdan tanıdığım kimseye güvenmem
- +1 yıl
Buradan tanırsın zamanla güvenir reele dökersin
Soran+1 yılyok ya dediğim gibi güven olmaz.
- +1 yıl
Sen bir kere önyargılısın işin zor
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam yakışıklı değil mecburen aşığı o yönden kapatmaya çalışıyor. Diğeri yakışıklı olduğundan egoist olup ukala olması normal
02 Yorumla
Soran+1 yılahlak mecbur kalınca başvurulan bişey değildir, korunması gereken elzem bişey. Yakışıklılarda pekala korumalı
Cevap sahibi+1 yılÖyle olmuyor işte adam zaten göz önünde ihtiyacı yok bunlara diğeri de yapacağından değil belki bir kız düşürürsem diye
sen güzelmisin yakışıklı arıyon
11 Yorumla
Soran+1 yılbunu ben kendime sordum evet kardeşim
Gizli Üye(30-35)+1 yılYakışıklıları kadınlar baştan çıkardı hep ondan bulamıyorsun
11 Yorumla
Soran+1 yılçıkmasınlar bize ne biz niye çıkmıyoz baştan
Diğerleri var yakışıklı yok🤣
11 Yorumla
Soran+1 yılsağ ol ablam kendine haksızlık etme sen yakışıklısın
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. hakkında hayırlısı knk.
10 Yorumla
+1 yılVar var burası öyle erkeklerle dolup taşıyor
10 Yorumla
+1 yılVarsa numuneliktir.😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 821 cevap paylaştı.
+1 yılVarsa da sana kalır mı be ablacım?
03 Yorumla
Soran+1 yılneden kalmasın?
- +1 yıl
Böyle mucize bekleyenler hep evde kalıyor ablacım.
Benden söylemesi.
Sen bence tipi orta olan ama karakteri güzel olan birine evet de.
Pişman olmazsın bak.
Soran+1 yılabi brad pit beklemiyorum zaten Allah kerim sağ ol.
+1 yıltaze bitti canım kaptılar :D.
10 YorumlaPeki neden yakışıklı :)
04 Yorumla
Soran+1 yılahlaklı ve yakışıklı.
Soran+1 yılyahu tek bunun için tutup sevmicem herhalde. Ama ilk aşamada göze hitap etsinki sonraki adımlara bakabileyim. Ben daha bu aşamayı geçemediğim için karakterdir, zekadır gelemedim henüz oraya. Ayrıca gereksiz duyar kasmayın rica ediyorum sizin gibi şu şu şu ölçülerde hatun arayışı içinde değilim. Eline yüzüne bakılır alımlı birini istemek en doğal hakkım
+1 yılarama burdan bence
11 Yorumla
Soran+1 yılaramıyorum hayatta genel diye sordum
Var var
14 Yorumla
Soraninşallah bende görürüm
- +1 yıl
Gormek istedigini mi goruyosun https://i.hizliresim.com/oOW5vX.jpg
Soran+1 yıl@Esmergenc41 ablam siteden arayış içinde değilim soru hayata yönelik geneldi 1.
2. si sen küçüksün
3. sü ahlaklı olduğunu tanıyanlar bilir ben bilmem- +1 yıl
Tesekkur ederim kucukler birsey yapamiyomu ablaaaaaa :( :) ilk sevgilim benden uc yas buyuktu. Neyse konu bu degil sen soru sordun ben cevap verdim sagilasin arayis icindesin diye atmadim bende bunu :) ablalari severim :)
+1 yılKimse mükemmel değil, ahlak düzeltilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılo öyle kolay değil işte
Aşk İlişkileri konusunda 430 cevap paylaştı. Fazla yakısıklı olmasına gerrk yok sevdikten sonra
02 Yorumla
Soran+1 yılseninle aynı kriterleri taşımayız zaten ahlakta luzümsuz senin için o yüzden sen yorum yapmasan da olur.
+1 yılAynen nerede yok!
10 Yorumla
+1 yılHepsi çaya çıktı
10 YorumlaCok azdir
10 YorumlaVar.
20 Yorumla
+1 yılDiyen kisi kezban cikti
08 Yorumla
Soran+1 yılçok üretici
- +1 yıl
Kezban seni
Soran+1 yıledep isteyeni kezban diye nitelendirmeye devam edin Allah herkesin kalbine göre verdiğinde görürüm sizi
- +1 yıl
Pfff yallah hadi kezban ne edepliyiz diyenleri gorduk
Heleki senin edepsizligini cok iyi anladik soruda sen ahlaklimi saniyosun kendini
Soran+1 yılSenin basiretsizliklerin beni ilgilendirmez gereksiz görüşüne de ihtiyacım yok. Ben kendimi biliyorum Allah beni biliyo sizin düşünceleriniz zerre umrumda değil.
- +1 yıl
Pff ahjsjd kandir kendini
Soran+1 yılOlum kendimi kandırsam Allah'ı nasıl kandıracam ama sen de haklısın kişi kendinden bilir işi demişler, hadi kardeşim hadi boş yapma.
- +1 yıl
Sjusd yav he kezban he
+1 yılVar ama çok nadir
11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılVardır
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. kalmadıııııııııı
10 Yorumla
+1 yılKalmadı
10 Yorumla
+1 yılVardır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 809 cevap paylaştı.
+1 yılVardır ama cok az
10 Yorumla ben varım :)
02 Yorumla
Soran+1 yıliyi
Fredo var sevgilim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkalmadı 😑
10 YorumlaBitti
00 Yorumla
+1 yılmerhabaa..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiri benimi sordu?
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen kriterlerime uymuyorsun. ciks
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne