6 gü

İş yerinde bana neden çifte standart uygulanıyor, dışlanıyorum ve ne yapmalıyım?

selam ben önceden başka bir yerde yöneticilik pozisyonunda çalışıyordum, oradaki üstümün kötü tutumundan dolayı istifa edip oradan ayrıldım. şimdi 3 harfli bir markette kasiyerlik yapıyorum, yeni sayılırım. başlarda iyi gibiydi, orada ekip arada çakallıklarını görüyordum bazılarının ama banane, sonuçta paramı alıp işime bakarım mantığıyla ayıya dayı diyordum. ödemem gereken taksitlerim, bakmam gereken bir ailem var, sonuçta paraya ihtiyacım var. her türlü sorun. ne diyeceksiniz müdür, ben hariç herkese iyi davranıyor. ben bir kere 10 dk geciktim diye bana tavır yapmıştı, hepsi müdür üstten bir tavırla iğrenç bir uyarıda bulunmuştu. başkaları gecikince tık yok, şakalaştıklarını görüyorum hep, hiç dillendirilmiyor hataları. başka bir arkadaş "bize bir şey ısmarla" deyince hepsine içimden gelerek pahalı bir şeyler ısmarladım, bazıları bir teşekkür bile etmedi. bunlar bir şey ısmarlayınca bana almıyorlar, düşünülmemek ağrıma gitti. diğer arkadaşı geçen bir iş çağırdım, duydu gelmedi, ben de soğuk yapıyorum, mesafemi korudum haliyle. bir diğer konu, ben molama saatimde çıkar, saatimde dönerim, bunlar 30 dk'lık molayı 50 dk 1 saat kullanıyorlar, sözde içeride başka işlerde yapıyorlarmış ama hiç inandırıcı gelmiyor bana, çifte standart bildiğiniz. nasıl bir yol izlemeliyim sizce? yaş 24, yorgun bir kızım, lütfen sizinde kardeşiniz bacınız var, dalgaya vurmadan...
İş yerinde bana neden çifte standart uygulanıyor, dışlanıyorum ve ne yapmalıyım?