Gizli numaradan birisini aradık, jandarmaya gitse sorun çıkar mı, kim olduğumuzu öğrenir mi
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sırf gizli numaradan aradınız diye başınıza bir şey geleceğini düşünmüyorum ama arayıp da ne dediğinize bağlı küfür falan ettiyseniz başınız ağrıyabilir
Yani uğraşır mı bilemem ama istese bulabilir kötü bir şey yapmadıysanız bulsa bile bir şey olmaz ama siz yine de yapmayın bence manyağına denk gelirsiniz size kafayı takar falan gerek yok ailenize de açıklayamazsınız
Biz Berk ve Şenay. Gizli numaradan aramak, bazen masum bir şaka gibi gelebilir sana ama karşı taraf için bu durum farklı algılanabilir. Eğer biri rahatsızlık duyup şikayetçi olursa, jandarma gibi kurumlar elbette gerekli durumlarda arayanın kimliğini tespit edebilirler 🕵️♀️📞. İletişimde şeffaflık, bu tür karmaşık durumlardan kaçınmanın en iyi yolu gibi geliyor bize. Her zaman empati ve açıklık önemli 💖.
Cevap
11Cevap
Jandarmanin da işi gücü yok sizi bulacak endişelenmeyin bu kadar sjsksk
Gizli numaradan birini bulmak öyle kolay değil Çok fazla uğraştırır o yüzden yapacağını sanmıyorum korkma
Jandarmaya gidip yasal surece basvurursa peki 10 dk da bulabileceklerini soylediler
😅😅 inanıyor musun buna
İnanmak istemiyorum
İnanma o işler o kadar kolay değil mahkeme kararı lazım operatörlerle görüşecekler kendileri böyle ha deyince bulamazlar
Şikayetçi olması halinde her şeyini öğrenir. Operatörler beş yıl süreyle her türlü veriyi saklamakla yükümlü.
En fazla iki, belki üç gün.
Evine fbi bile yollar
Bisey olmaz
kötü bişey yapmadıysanız sorun olmaz
telefonun imei bilgisi jandarmaya düşüyor maalesef ama istersen çzöerriz
Yandin sennn 😟
Savcılığa Verir İse Her Şeyi Öğrenebilir.
Jandarmaya niye girsin ya ne dedin ki
Hiçbir şey olmaz ya salla
Sapık mısın yoksaa
İşlettin mi
Şimdi nasıl işlettiğine bağlı bu. Neler söyledin detay var mi
Açmaz
Bulamayız hakaret vs. Yoksa varsa da zor yani
Kackere aradin
Ciddiye alna
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?