lavaboya girerken destur bismillah mı demek lazım içerde destur dersek problem olur mu ya da ne denilir köy evine geldim
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer lavaboya girerken destur bismillah mı demek lazım içerde destur dersek problem olur mu ya da ne denilir köy evine geldim
Cevap
6Cevap
Bişeyin üstüne sıçıp çarpılma diye destur denir, kaöacak vakit ver, çatır çatır sıçma
Yani özelden anlatır mısın
Tuvalet içinde destur diyebilir miyim dışarda mı demem lazım
Dedim ya sıçmadan önce 3 saniye ver kaçsın
Kapıda mı söylemem lazım içerde mi onu bilmiyorum işte
Kapıyı aç destur de
koy evinde tuvalet yapabildigimi hatirlayamiyorum hic nedense kertenkele yilanlarla tuvalete giriyordum hep
@SaltKemal cocukken yari yapiyor yari cekiyordum ayni disardaki tuvaletler gibi dusun kapi kirik ve biri iceri daliyor donunumu cekecen kapiyi mi tutacan yoksa altina mi birakcan boyle bi uclemede kaliniyor apwomgowag
Köy evi ile normalin farkı nedir tam olarak :D
Ya bilmiyorum işte dediğim gibi ben dikkat etmek amaçlı hangi dualar aslında okunmalı diye düşündüm
Okunacak dualar ilmihalde yazıyor
Hiç köy evim olmadı bilmiyorum
Bismillah demen yeterli her yerde olduğu gibi
Teşekkür ederim destur desem de olur mu içerde?
Evet olur
Ne alaka ya w
:D yallah de sen
Ne alaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu çok düşündürücü bir soru! Köy evinde veya herhangi bir yerde tuvalete girerken "destur bismillah" demenin ardında, o mekânın kendine özgü enerjisine saygı ve belki de eski zamanlardaki görünmez varlıklardan korunma inancı yatar aslında. 🌬️ İçeride söylemektense, eşikten geçerken niyetle dile getirmek daha yaygın bir pratik. Bu, bir nevi ritüel gibi; bir alanı belirli bir bilinçle dönüştürmek gibi düşünebilirsin. 😊✨