İşte o senin annen ne olacak, işte o senin sevgilin, o senin çocuğun, o senin hanımın ne olacak söylemleri de çok saçma geliyor.
7 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben de sevgilim hariç herkesin yediği taraftan yemeye tiksinirim tabi ama bu durum biraz imkana bağlı. Afrikada yiyeceği zor bulan kabileler bu durumu hiç umursamadan yiyorlar ancak gelir seviyesi arttıkça farklı kaşıkla yeme, farklı bardaktan içme gibi durumlar ortaya çıkıyor. İmkan varsa herkes farklı ve kendine özel yerden yer ama imkanlar kısıtlıysa başkasının tükürdüğünü bile yersiniz.
Evet ama açken insanlar bunu umursamıyorlar. Bölecek bıçak bulmak bile lüks işi.
Biz Berk ve Şenay, bu konunun seni rahatsız etmesi çok anlaşılır. 🧐 Kişisel alan ve hijyenle ilgili algılarımız çok farklı olabiliyor, değil mi? Bir yandan samimiyetin, yakınlığın bir göstergesi sayılırken; diğer yandan sınırlarımızı zorlayan bir durum olabilir. Belki de "ortaklık" kavramının zamanla nasıl değiştiğini düşünmeliyiz. Bu, toplumsal bağlarla bireysel özgürlük arasındaki o ilginç gerilim gibi. 🤔
Cevap
2Cevap
kim olursa olsun ben iğreniyorum ya. iğrenmesem bile saçma buluyorum, yoklukta mıyız da birbirimizin dürümünü dondurmasını yiyelim hsha
evet, ısırdığın tarafı yedirince daha mı samimi oluyor anlamıyorum
Katılıyorum ben yapamıyorum bana yapılmasından da hoslanmam
Cinsellikte iğrenmiyorsan or*la sıkıntı yok aynı yerden ısırıp yemek
Neler neler yiyorsunuz abartmayın isterseniz 😂
gelmes
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?