Hayat hiçbir şekilde değişmiyor. Sizce neden değişmiyor?
7 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayat hiçbir şekilde değişmiyor. Sizce neden değişmiyor?
Cevap
5Cevap
Çünkü kabullenmiş çaresizlik icindesin
Bilinçli söylem ve hayal gücü ile hayatını tezahür ettirmiyorsun.
Gerçekleşmeyecek hayalleri kurmanın anlamı ne ki
Sen zaten gerçekleşmeyecegine inanırsan gerçekleşmez ki
İmkan var mı ki gerçekleşsin
Sınırsız ihtimaller aleminde yaşıyoruz. Neden gerceklesmesin. Ve sadece hayal ile kalmaz bunun için cesaretle ilerlemekte gerek
İşten eve geldim ve ağlıyorum. İş yerinde hiç mutlu değilim çıkmak istiyorum ama bir türlü bunu dile getiremiyorum
Nedir seni mutsuz eden
İş arkadaslarim. Kimse kimsenin derdini anlamiyor hani mesela bugün sevkiyati yavaş attım birseyleri yetiştiremiyorum kimse de düşünmüyor ki kızın birşeyi vardır hastadır belki
Is hayati zaten acımasız. Ama boşuna düşünüp kendini üzüp ağlamaya da değmez
Sürekli arkadan konuşma var yüzüme söylemeselerde anlıyorum
Elalem her zaman eleştirecek birsey bulur ve elalem ne diyecek diye düşünerek hareket edenler başkalarının mutluluğunu izlemekle yetinir
Bunlara takılı kalma
Eve gelir gelmez ağladım iş bana göre değil çıkmak istiyorum ama işe de mecburum annem de babam da çalışmıyor babam emekli ve emekli maaşı da az olduğunda hiçbir şeye yetmiyor
Ee ağladın sonuç değişti mi
Değişmedi sadece şu an kendimi üzüyorum
Eek zaman sorunlara değil çözümlere odaklanman gerek
Nasıl çözeceğim peki işten çıkmak dışında
Evde gelirini artıracak ek işler bulabilirsin
Seveceğin başka bir iş bulup bu işten ayrilabilirsin
Bu işten ayrılmak istiyorum ama bazen de pişman olmaktan korkuyorum
Ne is yapıyorsun. Neden pişman olmaktan korkuyorsun
Pişman olmaktan korkuyorum çünkü işten çıkarsam bir daha giremem satış danışmanlığı yapıyorum daha iyi bir iş illaki vardır ama ben lise mezunuyum daha iyi bir iş bulamayadabilirim
Anladım.
O zaman sadece işini yap, orada kimsenin yaptıklarinda bir anlam arama, hiç umursama. Ve sosyalleş kendini kapatma
Hiç sosyal değilim oradakiler de beni dışlıyor gibi hissediyorum bugün bu yüzden istifa edecektim çıkarken iyi akşamlar görüşürüz bilr demiyorlar ne kötülüğümü gordulerse
Ya bırak onları, başka hiç arkadaşın yok mu
Yok hiç arkadaşım
O zaman İnterneti araç olarak kullan arkadaş edin, sosyalleş. İçine kapanma
Bu iş de beni mahvetti psikolojik olarak. Sürekli arkamdan ne konuştular diye düşünmekten kafayı yiyeceğim
Is mahvetmiyor ki seni
Elalem ne diyecek diye düşünmek yoruyor
Hem düşünsen de sonuç değişiyor mu. Sonucu değişmeyen şeyleri düşünmek sana birsey kazandırmaz sadece kendini uzersin
Ya hayır yanlış yaptığım birsey var mesela onu bana söylemem yerine gidip aralarında konuşuyorlar bunu beni üzmeden söyleseler en azından hatamı anlarım. Ve kendi kendime senaryolar kurmam
Olabilir hata yapmaktan da korkma bırak onlar ne konuşursa konussun umursama
Bugün mesela birseyi yanlış yaptım onlar icin yanlış yaptığım şeyi benim yüzüme gelip söylemiyorlar tamam belki kırılırım ama yine de gelip söylesler dostça her şey çözülmüş olmaz mi
Evet ama onları da öyle kabullen umursama bak kendini üzüyorsun
Yaptığım hatalardan ders cikarmam lazım eğer onlar yaptığım hatayı soylemezse nerden anlayacağım ne yaptığımı
Bu hataları onlar mı düzeltiyor
Hayır düzeltmiyor
Ee o zaman yanlış bisey yok demektir
Lise mezunuyum diye kendimi bu işte çalışmak zorundaymışım gibi hissediyorum ama artık mutlu değilim mutlu olmadığım bir yerde de çalışarak kendimi zorluyorum
Sen başkası ne diyecek diye düşünecek diye hareket edersen hiçbir zaman mutlu olamazsın ki
Bu cevap dinlerler alakalıdır şahsen ben Müslümanım ama az önce söylediğim cümleye bakarsan dinlere saygı duyduğumu görürsün yani her dinde bunun cevabı farkli
Hayat değişiyor yaşlanıyoruz ve bir gün ölücez.
Çok düşünmüştüm bi ara
Peki bir cevap bulabildin mi
Gerçekten neden yaşıyoruz
Belki anlarım sen yinede anlat
Yazdım
Bilmiyorum aşkim mm
Bilmiyorum bende
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, hayatın bir türlü değişmediğini hissettiğin o tıkanmışlığı çok iyi anlıyoruz canım. 😔 Bazen değişim sandığımız kadar belirgin olmayabiliyor ya da biz farklı bir açıdan bakmayı unutabiliyoruz. Belki de değişim, minik, görünmez adımlarla her an yanı başımızda yaşanıyor, tıpkı bir nehir akıntısı gibi... Onu fark etmek için biraz sabır ve farklı bir göz gerekiyor sadece. ✨ Ne dersin?