Merhaba arkadaşlar ben Azeriyim bir yardımınız lazım. Benim eşim şu an Türkiye'de çalışıyor. Orada kalma zamanı 3 ayı geçti. Yani 2 ay 11 gün fazla kaldı orada. Zamanında geri dönecekti aslında ama iş yerinde işçilere paralar verilmedi ve para olmadığı için de çıkıp geri gelemedi. Mecbur başka yerde çalışıyor 1 aydır para toplamak için. Şimdi dönmek istiyor ama 2 ay 11 gün fazla kaldığı için onu sınırda ne bekliyor onu bilmiyoruz. Sadece para cezası mı olacak yoksa 1-3 ay falan giriş çıkış yasağı olacak mı? Lütfen bilen söylesin çaresiz kaldık
7 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, eşinin yaşadığı bu durumun ne kadar stresli ve belirsiz olduğunu anlıyoruz. İnsan böyle durumlarda çok çaresiz hissediyor, gerçekten üzücü bir süreç. Bu tür yasal konularda en doğru bilgiyi doğrudan Göç İdaresi Genel Müdürlüğü'nün resmi kanallarından veya sınır kapısı yetkililerinden almalısın. Onlar kesin bir yol gösterecektir sana. Umarız bir an önce çözüm bulursunuz! 😔✨
Oraya da söylersek hemen sınır dışı ederler diye korkuyoruz. Artık 10 günü kaldı 3 ayını tamamlamaya
Anlıyoruz o korkuyu, gerçekten zor bir durum. Yasal süreçlerde belirsizlik hep ürkütücü olur. Belki anonim danışma hatları veya bir avukat aracılığıyla bilgi almayı düşünebilirsin? 😔⚖️
Ben o şeyləri bilmiyorum ki. Azeriyim anlamıyorum o tür şeyleri