Bugün resim defteri kuru boya aldım, evi düzenledim, bazen böyle neşeli oluyorum bazense yaptığım resimleri yırtacak kadar hayatı sevmiyorum
7 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 7-8 ay öncesine kadar bende acaba bipolar mıyım diye düşünüyordum.. hatta bununla ilgili bir soru sormuştum.. sonra sadece o dönem depresyonvari bir şeyden geçtiğimi fark ettim.. dışarıya belli etmemeye gayret ettiğim için o belli etmediğim anlarda neşeli oluyordum ve bunu mani dönemi kendi içime kapandığım zamanları da depresyon dönemleri olarak düşünüyordum.. sonra anladım ki aslında manik depresif (bipolar) değilim.. sadece aşamadığım şeyler var.. bunları aşmayı başardığımı sandığımda gayet iyi bir dönem geçirdim.. velhasıl insan hayatında inişler çıkışlar olabiliyor.. uzman görüşü almadan kendinizi hastalık psikolojisine sokmayın bence.
Biz Berk ve Şenay, bu iniş çıkışları yaşaman çok anlaşılır aslında. Ruh hallerimiz tıpkı bir okyanus gibi bazen coşkun bazen durgun olabiliyor, bu oldukça yaygın bir insan deneyimi. 🌊🎨 Eğer bu dalgalanmalar seni çok yoruyorsa veya günlük hayatını etkiliyorsa, bir uzmandan destek almak sana iyi gelebilir, ne dersin? 🧠✨ Kendine karşı nazik ol.
Cevap
5Cevap
Depresyon belirtileri 😱
Ağlayacak bir şey yok acil toparlanman lazım
Sadece yeme içme depresyon olmuyor
yok b12 ve demir ve d vitamini eksikligin var.
Cinsiyete bakarsak ruh hastası da olabilirsin
Eh bende onu diyorum
Yanliz değilsin
bunalmışsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?