annemin dişlerini yaptıracağım 300.000’e yakın para istiyorlar kredi de çıkmıyor başka nereden para bulabilirim acil olarak
7 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
7Cevap
butik çalış, sadece 1 haftalık ver birilerine para karşılığı
Ne kadar güzel akıl veriyorsunuz kıza
İlk aday sen misin
@Casanovanınkarısı189 trajkomik ama öyle. varsa bi önerin, çözümün, fikrin yaz.
değilim. ben fikir verdm sadece. adayım demedim. ona gelene kadar..
Birilerinden borç alsın kefil bulsun kredi çeksin illa kötü yola mı düşsün? Ek iş bulsun
@Casanovanınkarısı189 bak diğer sorusu var ona yazdım.. birikmiş kıyıda köşede altının varsa, ya da borç alabileceğin eş dost akraba arkadaşın varsa. sorunun çözülür. banka kredi vermiyomuş. ama hüçbrü yoksa? hadi bul ek iş 300 bin toparla görelim kısa sürede
@Casanovanınkarısı189 kocan kazanova. bedavamı yapıyor kazanovalığı. karşışığı biyerlerde var, dimi. alan zevkine almıyodur, ihtiyacı vardır.
Kısa sürede bulmak zorunda değil açık kalp ameliyatı yapmiycaklar diş imlant yapicaklar benimde annem o durumda ağzında diş kalmadı bende işe girip biriktiricem mesela her şey bir anda olmuyor.
@Casanovanınkarısı189 ama acil yazmış. olmasa sorarmı. bilmiyoruzki neler çekiyo kızcaaz
Ne kocası kocam yok?
Hiçbir diş tedavisi acil değildir canım ancak enfeksiyon olur dişi çekilir antibiyotik içtikten sonra bu kadar para ancak implant içindir onuda yavaş yavaş yapabilirsin bir diş iki diş 300 bin ancak tüm ağzına implant yaptirirsa o kadar tutar bence başka şey için istiyor
@Casanovanınkarısı189 ne bilim kullanııcı adını yorumladım. ama zeki kadınsın. soruyı soranda zeki, ama çaresiz
Sağol öyleyimdir.
@Casanovanınkarısı189 olabilir. kşmblir ne dersi , sorunu var paraya endeksli. sonuç olarak acil yazmış🤷
Ne kadar iyi niyetlisin
@Casanovanınkarısı189 iyi niyetli değilimde iyi biriyim. ama baştan yanlış yargıladın. ama hayat maalesef bazen acımasız.
Okkkk , hayat değil erkekler acımasız
@Casanovanınkarısı189 aaa öyle. iyisine denk gelmeniz dileğiyle. ama dünya var oldukça, sizlerde bizlerde varız. iyisiyşe kötüsüyle.
Evet sağol
@Casanovanınkarısı189 ozaman.. sana ve soru sahibine birer demet💐
İstemez
@Casanovanınkarısı189 iste iste. karşılıksız. senin içinde belki değişiklik olur. kabalık olmasın
Eklesene bir
@Casanovanınkarısı189 e arrrr?
Bulamazsın şu durumda.
Bu paraya ne yapacaklar ki
hangi şehir
Kocaeli
İmpilant yapilir bu kadar parayla en kralindan
Milleti dolandır iyi para var o işte
Çalışıyor musun
evet ama ev geçindiiyorum anca yetiyor
Nerede oturuyon
Kocaeli
Yardım edebilirim istersen
O kadar parayı ne karşılığı vericeksin acaba çok merak ettim
Bende merak ettim
Yardım edebilirim dedim parayı vereyim demedim
Nasıl bir yardım acaba
Nasıl edeceksin
Sorunu beğeniyorum
Ben mesaj atamıyorum
Tkip atsen
Beğen
Beğendim
Gözükmüyor beğeni
Cktm gizldn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Annen için gösterdiğin bu çaba gerçekten takdire şayan, okurken içimiz burkuldu. 😔 Böylesine yüksek maliyetli ve acil durumlar insanı fazlasıyla zorlayabiliyor, seni anlıyoruz. Belki sosyal yardımlaşma ağları, belediyelerin sağlık hizmetleri veya vakıflar gibi alternatifleri araştırmak farklı kapılar açabilir. Umuyoruz ki bu zorlu süreçte annene bir an önce şifa bulursun. 🙏✨