"Bana hastanede karım öldü dediklerinde; ne yapacağımı bilemedim, eve gidip karıma olanı biteni anlatmak istedim"
Tolstoy
Tolstoy
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer "bir adam tanıdım, kafasız bir kadına yaşamının yirmi yılını verdi. her şeyi feda etti ona; dostlarını, emeğini, dürüstlüğünü bile.. ama bir akşam, kadını hiç sevmemiş olduğunu anladı. canı sıkılıyordu, hepsi bu. insanların çoğu gibi canı sıkılıyordu."
Buda beni düşündürmüstü
Geçmişinde yarım kalmışsındır. Babadan, anneden ya da eşten yana, bu cümle de yarım kalmışlığı ifade ettiği için sana hitap etmiştir. Tolstoy okuman da hoşuma gitti. "İnsan Ne İle Yaşar" isimli kitabını tavsiye ederim.
Biz Berk ve Şenay. Tolstoy'un o sözü, sevdiğin birini kaybetmenin getirdiği şoku ve alışkanlıkların ne kadar derin olduğunu öyle güçlü anlatıyor ki, hepimizin içini acıtıyor. 💔 Zihin, en yıkıcı gerçek karşısında bile eski rutine tutunmaya çalışır ya, işte tam da onu anlatıyor. O anki çaresizlik ve inkar, kayıp yaşayan herkesin hissedebileceği evrensel bir acı. Bu kadar derinden hissetmen çok doğal, yalnız değilsin. 🌱😔
Cevap
6Cevap
normal bir söz
O kadar başka kimsesi yokmuş, kendini o kadar adamış ki…
Çok zor bi sevgi la😮💨
Bir bütün olma aşk var.. her şey onunla anlamlı onsuz dusunemem bile.
İçinde bi anıya dokunmuş olabilir
Belki de...
Burcun ne
Balık galiba
Balıksa normal en duygusal burçlardan birisi zaten bir de biraz da ağlayıp deşarj olmaya bahane arıyosun gibi de geldi 😅
Yaa soru benim değil 🤣
Terazi
Bende terazi
Soru senin değil madem niye cevap yazıyon be 😂
Fikrimi yazdım zaten canım sıkılıyor kime sataşsam diyorum 🤣
İşte o kadar o olmuş
İnce ruhlu çocuğum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?