Biliyorum, onun gibi olmak imkansız da ben hayranım, kurban olurum onun ahlak disiplinine, nasıl sahip olurum
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Ben tiksiniyorum kendisinden, adını okumamla midemin bulanması bir oluyor.
Niye
Sadece iyice araştıranlar anlar beni, araştırmatan sever ve neden sevdiğini dahi bilemez. 6 yaşında çocukla evlenip 9 yaşında gerdeğe girdiğinde 54 yaşında olduğu için diyordum eskiden başlarda bunu kabul etmediler ama sahih hadislerde geçtiği için kabullenmek zorunda kaldılar ve sindirdiler. Sonra gelinini yarı çıplak görüp aşık olmuş, boşatıp kendi evlenmiş hatta gerdek gecesi tebrik için gelenler oturmuş kalkmamışlar sırf bu yüzden ayet bile gelmiş peygamberin evine gidince çok oturmayın, yemeğiniz bitince kalkın,. Muhammed rahatsız oluyor ama utanıyor söyleyemiyor diye ayet var ayet, koskoca evreni yaratan bir güç olacak ama septilyonlarca gezegen içinden dünga gezegeninde yaşayan sıradan bir arap gerdeğe azıcık erken girebilsin işini görsün diye ayet gönderiyor yahu. Neyse, yaptığı katliamlar, adaletsizlikler, rüşvetler, yüzlerce yıl sonra bile miras bıraktığı katliam ayetleri ve hala günümüz cihatçı teröristlerin dayanağı ayetleri ne bileyim bal şerbeti olayı, bedir olsyı, ifk olayı, kırtas olayı, Safiyye olayı, Mariyye olayı, Cüveyriye olayı, beni kureyza katliamı, beni nadir olayı, tebük seferi olayı vs vs say say bitmez, anlatılmayan onlarca yüzlerce iğrenç mevzu var. Cariye hediye ediliyor hayır demiyor 2sinden tcvz edileni almıyor diğeri Mariyye'yi alıyor, cariyeyle Hafsa'nın yatağında ilişkiye giriyor, bir süre sonra çocuk olunca kendinden bilmeyip Ali'ye al zülfikarı o kadınla cariye bakıcısını öldür diyor, bakıcı erkek meseleyi anlayıp ağaca çıkıp soyunuyor cinsel organının olmadığını gösteriyor, ondan sonra ey İbrahim'in babası diye ayet geliveriyor çocuğu kabulleniyor.
Yedi ceddini katlettiği Safiyye ile oracıkta evleniyor 3 ay iddet müddeti beklemek yoook, acelesi var üstelik Ayşe yanında, üstelik Safiyye başkasının payına düşmüş ama çok güzel sana yakışır diyorlar ohohoo saymakla bitmez. Melekler söyledi beni öldürmek istiyorlar diyor bir kabileyi kovup yurdundan ediyor, aynı melekler yahudi kadın zehirli et verirken ortada yok. Cesetlerin ayağından terliğini ganimet diyen alan birisi yahu daha ne diyeyim.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, duygularını anlıyoruz canım, birine hayran olmak ve onun değerlerini hayatına katmak çok güzel bir motivasyon. ✨ İyi bir insan olma yolculuğu bazen bir film sahnesi gibi, bazen de bir felsefe kitabı gibi karmaşık olabilir. Önemli olan o yolculuğa çıkmak ve kendi adımlarını atmak. 👣