Diğer Büyük İslam alimi Hz. Nihat Hatipoğlu'nu seviyor musunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hz. Nihat Hatipoğlu'nu seviyor musunuz? Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Büyük İslam alimi Hz. Nihat Hatipoğlu'nu seviyor musunuz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
KürtKızı21 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Çok seviyorum adamın zenginliğine laf atanlar neyin kafasını yaşıyor acaba adam koskoca prof. Bir işe yaramayan oyuncular milyonlar kazanıyo kimse bir şey demiyor Nihat hatipoğlunun kazandığı herkesin gözüne batıyor. 1 0 Yorumla
Powerışık Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Sizin gibi koyunlar izleye izleye adamı zengin etti 3 0 Yorumla
Zevahir06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Başına eklediğiniz Hz nedir... biraz daha ciddiyet lütfen... 2 0 Yorumla
Keskekeskedemesem Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Jdmsmdm sakız çiğnemek orucu bozar mı tarz soruları cevaplayarak herkesten zengin oldu şu an paraya para demiyodur zeki adam takdir ediyorum kendisini 0 0 Yorumla
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Onun adı Hazreti Nihat Nakitoğlu. yanlış söylüyorsunuz.. Ha ha ha. 1 0 Yorumla
isimsizbiri16 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Hz. Demen yanlış bir şey haşa hazret değil o bunu düzlet 1 0 Yorumla
asilbirkız Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Hz demesen. Cunku çok yanlış 1 4 Yorumla isimsizbiri16 +1 yıl Aynen çarpılcak Yorumla Bana1caykoy +1 yıl Leviii Yorumla isimsizbiri16 +1 yıl Levi ne Yorumla asilbirkız +1 yıl Duvar kagidim Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. He ya bayılıyohh 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Çok seviyorum adamın zenginliğine laf atanlar neyin kafasını yaşıyor acaba adam koskoca prof. Bir işe yaramayan oyuncular milyonlar kazanıyo kimse bir şey demiyor Nihat hatipoğlunun kazandığı herkesin gözüne batıyor.
Sizin gibi koyunlar izleye izleye adamı zengin etti
Başına eklediğiniz Hz nedir... biraz daha ciddiyet lütfen...
Jdmsmdm sakız çiğnemek orucu bozar mı tarz soruları cevaplayarak herkesten zengin oldu şu an paraya para demiyodur zeki adam takdir ediyorum kendisini
Onun adı Hazreti Nihat Nakitoğlu. yanlış söylüyorsunuz.. Ha ha ha.
Hz. Demen yanlış bir şey haşa hazret değil o bunu düzlet
Kime göre büyük neye göre büyük
Hz demesen. Cunku çok yanlış
Aynen çarpılcak
Leviii
Levi ne
Duvar kagidim
He ya bayılıyohh
keşke gebersen
Seviyorum da HZ deme
Abartma ya
Nihat nakitoğlu