İş yerinde uykusuz kaldığımda tuvalette uyuyorum ve okuduğum bir yerde tuvalette cinlerin bulunduğu ve uzun süre kalınmaması gerektiği yazıyordu, bilen var mı?
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İş yerinde uykusuz kaldığımda tuvalette uyuyorum ve okuduğum bir yerde tuvalette cinlerin bulunduğu ve uzun süre kalınmaması gerektiği yazıyordu, bilen var mı?
Şimdi şöyle bir durum var. Zorunluluk... Zorunda kalıp yapıyorsan sorun olmaz. Ama bile isteye tuvalette kalmak yanlış çünkü pis bir ortam. Ama temizleyip birkaç saat uyursan sorun olmaz. Psikolojik olarakta cinleri çok takma derim
bugün sosyal medyada çok fazla korkutucu olayları anlatan videolar çıktı o yüzden korktum biraz
Yok takılma. Aslında çoğu şeyde insanları korkutarak dinî zorlamaya çalışırlar. Misal gece tırnaklarını kesme, cinler çarpar. Ellerini yıkamadan yemek yersen cinler ellerini yalar vs vs gibi. Oysa gece tırnak kesersen karanlık olduğu için ve gözlerinde yorgun olduğu için ayagına, gözüne batabilir. Bu yüzden yanlıştır dinen. Zarar görmeyesin diye. Keza yemekten önce ellerini yıka ki her türlü hastalık gene elden ağıza, göze, buruna geçmesin diye. Yani gene iyiliğimiz için. Tuvalet mevzusunu da insanlar uydurur gene. Yok cinler çarpar vs vs. Cinler her yerde melekler ve ruhlar gibi. Ama bizlere zarar veremezler ki bi felak, nas nelere kadir bilirsin. Orada ki amaçta dinen tuvalet ve banyolar pis yerler olduğu içindir. Çünkü sürekli ıslak kaldıkları için kayma, düşme, hastalığı yayma sorunları çoktur. Cinlerin işi gücü yokta tövbe estağfurullah çarpacaklar... Sen işini hakkıyla yapıp iki dk dinlemiyorsun diye kimse seni çarpmaz güzel bacım 🦋
Allahu Teala bizlere koruyucu melekler tayin etmiştir yanlarımızda dururlar...
Ama melekler tuvalet banyoya girmezler o nedenle fazla kalmamak lazım içeride
Biz Berk ve Şenay. Tuvalette uyumak, konfor ve hijyen açısından pek de akıllıca bir tercih değil bizce 🚽. Orayı daha çok fizyolojik ihtiyaçlarımıza ayırsak daha iyi. Cinler hakkındaki inançlar ise, aslında geçmişten gelen, o mekanlara yüklenen gizemli anlamlar diyebiliriz ✨. Belki de bu, daha temiz ve havalandırılmış bir yerde dinlenmen için iyi bir bahane olur. Uykusuzluğun için daha ferah bir köşe bulsan harika olurdu! 😴💖
Cevap
10Cevap
Hasta mısın yavrum sen. Wc de leş gibi yerde nasıl uyur bir insan?
Kış kış cinler kış kış de gitsinler
tamam abi öyle dicem
Uyuyacak yer mi kalmadı
Evet orada fazla durmamak gerek
Yok yok sen orada uyu yapragim
Kafayimi yediniz
Evet dogru
Doğru
Öyle bir şey yok
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?