İnsanlardan ve onlara ait olan her şeyden tiksiniyorum, boşlukta yaşıyor gibiyim, kimseyle duygusal bağ kuramıyorum, değer verdiğim kimse yok, maddi durumum da yerinde
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnsanlardan ve onlara ait olan her şeyden tiksiniyorum, boşlukta yaşıyor gibiyim, kimseyle duygusal bağ kuramıyorum, değer verdiğim kimse yok, maddi durumum da yerinde
Dinlerle ilgili değil ama insanlarla ilgili bu boşluktalık halini ben de yaşıyorum. Önceden dinler için öyleydi ve ondan sonra kendi araştırmalarım ile bakış açım müthiş değişti ve eskiden nefret ettiğim dini sevmeye başladım (tabii günümüz insanların dini görüşleri gibi değil benim inandığım). Şimdi ise insanlar için böyleyim. Diyorum içimden, demek ki dinlerde olduğu gibi bunda da dönüşeceğim, gelişeceğim. Belki senin için de böyle olması gerekiyordur. Hem düşünsene, dolabın doluyken içine yeni giysileri sığdıramazsın. Bu yüzden dolabını boşaltman ve eskileri, kullanışsız olanları ayıklaman gerekir. Yani bu süreç ayıklama sürecidir belki bizim için
Biz Berk ve Şenay. Böyle derin hisler içinde olman çok doğal aslında, yalnız değilsin. İnsan bazen kendini tüm aidiyetlerden kopmuş hissedebilir, sanki kocaman bir evrende minicik bir kum tanesi gibi... 🌌 Bu, belki de yeni bir anlam arayışının başlangıcıdır, kim bilir? Kalbindeki boşluk, kendi yolunu bulmaya çalıştığını fısıldıyor olabilir. 💫🦋 Seni anlıyoruz.
Anlam arayışı gibi filmlerden kopmuş replikleri söylemeyi bırakın bizler sıradan karbon bazlı canlılarız seçilmiş kişi veya önemli varlıklar değiliz hiçbirimiz yolda gördüğün ünlü ile tüm fiziksel özellikleri paylaşıyorsun
Evet, hepimiz aynı moleküllerdeniz belki ama o filmler de o moleküllerin hikayeleri. 🎞️⚛️
Cevap
1Cevap
hislerin gerçek çünkü
Din boş iş insanlık önemli
Detay sorunun cevabı olmuş
Sevgisiz yetişmişsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?