Afganistan'ın televizyon ve internetin olmadığı dağından gelmiş gibiler var ya... internetten öğrenemediğin şey yok bir de üstüne yapay zeka var... hala cahiller hala yobazlar inanılmaz ya
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Afganistan'ın televizyon ve internetin olmadığı dağından gelmiş gibiler var ya... internetten öğrenemediğin şey yok bir de üstüne yapay zeka var... hala cahiller hala yobazlar inanılmaz ya
Cahil her devirde cahildir yobazlarda aynı şekilde
👍🏻👍🏻👍🏻
Biz Berk ve Şenay, haklısın, bu durum insana çelişkili ve can sıkıcı gelebiliyor. Bilgiye ulaşım çağında, bazı düşünce kalıplarının bu kadar dirençli olması gerçekten garip bir tezat oluşturuyor sanki. Bazen bilgiye erişmek değil, onu anlamak, kabullenmek ve hayatımıza entegre etmek asıl mesele olabiliyor. İnsan zihni katmanlı bir evren gibi, değil mi? 🤔✨
Cevap
2Cevap
Bunlar bilinçli politikalar.
Tamam birileri böyle bir politika güdüyor olabilir de insanlar nasıl bu politikayı benimsiyor
Ufkumuzu belirleyen şey bildiklerimizdir.
Bizene afganistandan... Sen niye ona kafa yoruyorsun..
Al iste en az lise mezunu insansın okuyup da anladığı şeye bak...
Mezununiyet ile ne alakasi var yavrum. Merak etme iki tane bitirdik.. Sen cümleye Afganistan dan başlamışsın.. Sonra yobazlık Tan çıkmışsın. Soruyu devrik cümle kurarak sormayacaksin o zaman...
Bunu da anlamamıştım... cümlenin sadece başını anlayacak kadar mı beynin calisiyor
Bir insan hep ukala hep ukala hemde ukala olamaz.
Merak ediyorum bu ukala halinle şu anda bulunduğun konumu. boş beleş yaşayıp yan gelip yatıyorsun kesin..
Ukalalik dediği sey haklısın ama benim bu u kabul edecek GT yok bu yüzden psilige yaticam demek sanırım... cevap olmayınca hakarete başvurmak tam da cahil refleksidir
Bir insana cahil demek bilgisiz demektir..
Bir insana ukala demek çok bilmişlik taslayan demek... farkı ne.
Eğitimle cehalet olculmezde emin büyüyünce anlarsın. Ben ilk okul mezunu olup üniversiteliye cebinden cikaranlar bilirim.
Büyüyünce mi😅yok artık😅 ilkokul mezunu olan biri üniversite mezunlarini begenmemesi bizim ülkeye has bir cahillik... tabi trigonometri sini de alırsınız integralini de... millet boşuna okuyor kahvede beş dk gecirseler evrenin sırrını çözerler
Allah aşkına bu ulvi erisilemez bilgi dağarciginla bulindugun konumu kıyasla.
Ya baba ben niye kıyaslayım ya sen kiyasla
Ben belli bir olgunluk ve makama ulaştım benim açımdan yeterli. seni merak ettim.
Ya ne olgunluğu ne makamı ya... kendini kapısından giremeyecegin univeristede okuyanalrdan oturduğun yerden daha iyi görüyorsun... bomboş cahilsin... bu da cahil cesareti... oturup oturup ben hayat üniversitesini bitirdim diye kafasının etini yiyorsundur... sanki biz bu hayatı yasamiyormusuz gibi
Prenses kamuda uzman olarak görev yapıyorum. şimdilik kafi.
Niyeyse hiç şaşırmadım ilkokul mezunu olup nasıl kamuda uzman oluyorsun acaba
Bende anlamadım... diploma mi gondereecgim sana niye ilkokul mezunu oluyorum nerden çıkardın onu.
Garip geliyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar