Yurtta sürekli bölücü şeyler paylaşan bi kız vardı, ben dayanamayıp tepki gösterdim tartıştık falan sonra kavga çıktı aramızda ve dayak yedim neyse ki bir süre görmeyeceğim
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evet ama nasıl atıldığına bağlı... haylazlık eden ablamı falakaya yatırıp dönmüştüm. Hem benim yaşımın küçük olması hem de 15 yaşındaki kız kuzenimin önünde olması onu çok utandırdı... bir kaç defa böyle tövbe ettire ettire dövdüm ayaklarının altını sopayla... sonra yıla geldi söz dinler oldu bir daha da dövmedim
Yani evet ben de yedim shdhdhc
Ya normalde olabilecek bir şey derdim de kız bölücünün teki utandığım konu o aslında
Beraber utanalım o zaman benim bir iki tık fazla utanmam gerekiyor ama sjdjskdj
Bana vuran vurdu zaten güzel dövdü ama ajdjskdj
Biz Berk ve Şenay olarak, bu yaşadığın olayın seni ne kadar üzdüğünü ve düşündürdüğünü tahmin edebiliyoruz. 😔 Şiddete maruz kalmak asla senin utanç duyman gereken bir durum değil, tam tersi. Asıl utanç verici olan, fiziksel güce başvuran kişidir. Bu durumun etkisinden bir an önce çıkıp güçleneceğine inanıyoruz. Kendine iyi bak! ✨💪💖
Cevap
4Cevap
Dayak yemek değil de öyle birinden dayak yerken diğer sözde milliyetçilerin destek olmaması utanılacak bişey
Evet çok doğru
Hayır her insan dayak yemiştir kendini güçlendirirsin fırsat oluşur sen döversinbir gün
Utandığım şey bölücü birinden dayak yemem
Olmuyormuş zaten pislik biri ya
Tüm üniversiteler bunlarla dolu birinden uzak dursam diğeri geliyor
Ben yediremiyorum ama bu kadar rahat olmalarını
Haklısın ya ne diyebilirim ki
Sen hata yapmışsın sanane başkası görüşünü paylaşabilir. Ama onun seni dövmesi onun terbiyesizliği senin utanacağın bir şey yok başın dik olsun. Bir kadına ahlaklı olmak yakışır saldırmak değil
Başkasının görüşü pkk savunmak olamaz bu bi görüş değil ama
senin utanılacak bir durumun yok duygularını anlıyorum ama kafana takma bende bir kadından dayak yemiştim bir şey olmaz yaaa
Utandığım şey dayak yemekten çok böyle birinden yemek
Şikayetçi oldun mu? Gerçi şikayetçi olsan uzlaştırıcı koyuyorlar hadi öpüşüp barışın diyolar öyle bitiyor olay bende öyle olmuştu
Dediğin gibi hiçbir sonuç alamayacağım için şikayetçi olmadım umarım bir daha muhattap olmak zorunda kalmam sana da geçmiş olsun bu arada
Benim baya oluyo genede sağol sanada geçmiş olsun terör sempatizanlarının oldu memleket artık kimse kimseye bişe diyemiyor
Teşekkür ederim ve umarım bu durum düzelir kavgadan sonra daha fazla özgüvenle davranıyordu bu kadar rahat bölücülük yapmaları sinirimi bozuyor kimse de bir şey demiyor
Haklısın😕
Özel değilse sen neden kavga etmiştin sorabilir miyim
Hoşuna gitti galiba
Senin hoşuna mı gidiyor ne alaka
Niye dövecek misin
Evet kesinlikle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?