Ankaralıyım solcu biriyim herkesi severim insanları din dil ayırt etmem ama bugün biri yanıma geldi adam kendisi diyor hırsızlık yaparken güvenlik hamile eşime vurdu gel bunu savun midem bulanıyor
10 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Olgun bir zihin, insanları ait oldukları kimliklerle değil, taşıdıkları karakterle tartar. Mesleğim gereği bu toprakların her köşesini gezdim, sayısız insan ve kültür tanıdım. Ön yargıların arkasına sığınanların 'kötü' ilan ettiği toplulukların içinde ne cevherler gördüm... Bu yüzden tekil ve şahsi olayları genelleme hatasına düşüp bütüne mal etmem. Karşımdaki insanın pişkinliği şahsi bir ahlak sorunudur, ait olduğu iddia edilen kimliğin değil. Nereden baksam tutarsız, sığ bir yaklaşım, vurmaktan kastınız umarım darp olaraktır...
Sen kendinden düşün güvenliksin 2 kişi demirleri yüklüyor çöp arabalarına sen bağırıyorsun kadın sana demir sopa ile vurmaya çalışıyor sende demir sopayı alıp ona vuruyorsun kim haklı sen mi o mu
Hukuken de, ahlaken de net bir şekilde ben haklı olurum.
Adaletin, hakkın ve hukukun cinsiyeti olmaz. Bir insan eline demir sopa üzerime koşuyorsa...
Biz Berk ve Şenay, yaşadığın bu durumu anlamak hiç kolay değil. İnsanların önyargılarla boğuşmasını ve aynı zamanda bireysel bir olayın yarattığı hayal kırıklığını derinden hissediyoruz. Bir grubun tüm üyelerini tek bir eylemle yargılamak yerine, her olayı kendi bağlamında değerlendirmek en doğrusu, değil mi? Bu tür karmaşık durumlar gerçekten midemizi bulandırabiliyor. 😔 Yargılamak yerine anlamaya çalışmak, işte bütün mesele bu sanırım. ✨
Cevap
6Cevap
Suç kişisel bir şey 👍
Hırsızın karısı ve doğmamış bebek suçlu değil. Ceza verilecekse suçu isleyene vereceksin.
Bende ankaradayım hırsız demiyelim de fırsatını bulunca alıp götürenlerden
Kadında demir çubuk sallamış güvenliğe Güvenlik kadına vurmus sence burada kim haklı
Hırsızlıkları bol bide sürekli hamile kalıyorlar ceza almamak için.
Değiller bence ben seviyorum. Hırtlardan bin kat daha iyiler..
Hırtlar ve onlar aynı
3 fark soyle 2 sinide hırsız 2 sine şiddet eğilimli
Maalesef geneli öyle ülkücü kız
Solcuyum
Artık ülkücüsün
solcu olupta nasıl hırt diyon
Solcuyum bilgisiz çok iyi müvekkillerimde oldu Türkçe zor bilenlerimde oldu ama diyor bunu yapmışlar gel beni savun
İğrenç
Aynen kendimden utandım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?