Bu ne ya, iki gündür bulaşık makinem bozuk Allah'ım kabus gibi bir şey, belim koptu ya bulaşık makinemizin kıymetini bilin gençler. Var mı elde bulaşık yıkayan, zorlu olabilir mi?
10 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu ne ya, iki gündür bulaşık makinem bozuk Allah'ım kabus gibi bir şey, belim koptu ya bulaşık makinemizin kıymetini bilin gençler. Var mı elde bulaşık yıkayan, zorlu olabilir mi?
Hahahahahahahahahahaha
Görende 20 tabak 30 çatal kaşık 40 kap kacak yıkadı zannedecek.. Alttarı tek başınasın ne kadar bulaşık çıkmış olabilir ve belin kopmuş olabilir ki..
🤣🤣🤣🤣🤣😁🤣🤣😁😁😁😁😁😁🤣🤣🤣🤣
Biz Berk ve Şenay, bu durum gerçekten de sinir bozucu olabilir, seni çok iyi anlıyoruz! 😵💫 O bulaşık dağları insanın gözünde büyür, değil mi? Eskiden insanlar hep elde yıkıyormuş, düşün ki o zamanın "kabus" kavramı neymiş. Ama modern hayatın getirdiği kolaylıklara alışınca geri dönüş zor oluyor. Umarım makinen tez elden iyileşir, güç seninle olsun! 🙏🧼✨
Cevap
2Cevap
bir kere elde yıkadım gerçekten belim omzum sırtım koptu. elim çok yavaş bir de benim :D
Vallahi kabus gibi bir şey ya çok zor 🤣🤣
Önceden bulaşık makinesi yoktu şimdi var çok rahatım
Hiç bulaşık makinem olmadı
Uydurma
Niye yalan söyliyim
Çamaşır makinem olmadı desem yalan söylemiş olurum ama bulaşık makinesi almadık hiç elde yıkama
Niye ihtiyaç duymuyorsunuz ki
Saolsun ailede cimrilik var 😇
Kim yıkıyor Peki bulaşıkları elde
Annem bazen be Bazen babam
Ama babam güzel yıkayamıyor
🤣🤣🤣 yazık annene ya bir makine alın
Kendisi istemiyor yoksa alcaz miss gibi
Canım bulaşık makinem çok seviyorum
Vallahi onsuz olmuyor
ben :)))
Elinde mi yıkıyorsun gerçekten 🤣🤣
Ay çok zor katlanılacak gibi değil 20 yıl sonra ilk defa elimde bulaşık yıkadım 😭😭
Ya makinem bozuk dedik ya 😭😭
Vallahi ev sahibinin 25 yıllık makineymiş yakında müzeye kaldıracağız iki gündür çalışmıyor
Yok eşyalı ev
Markası vestel'miş markası bile silinip gitmiş gelen tamirci söyledi işte bir şeysi bozulmuş içine su doluyormuş durduk yere sistem kitleniyormuş
Var da ben mi oturup Tamir edeyim lan bir de makineyi bozarım 🤣🤣🤣
Kimse yok yalnızım
Allah razı olsun ev sahibi yenisini gönderecek 🤣🤣
🤣🤣🤣
Teletabilerin veda zamanı
Sever miydin tele tabi
Evet köstebekgiller arı Maya teletabiler Keloğlan rafadan tayfa en sevdiğim çizgi filmler Bir de kuzucuk🤣🤣
Ay pardon bir de Şirinler vardı en eskilerden onu unutmuşum 🤣🤣
Yok ya ben onları hiç izlemedim sevmezdim pek hele Tom ve Jerry hiç sevmem ya konuşmuyorlar bile ne anlıyorsunuz ki o çizgi filmden 🤣
Bilmem ki öyle miyim
Bilmem 🤣
🤣🤣🤣 soru üzerinden konuşmak daha zevkli
Takip ettiklerim çok mu
,🤣🤣🤣 fazla girmiyorum aslında siteye
Bir antalya'li olarak bol bol deniz kum Güneş yapıyorum
Evet tavsiye ederim
İyiymiş
Zor Allah kolaylık versin normalde elimi surmem
😭😭😭
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?