Öpmedimse bir kızın yanağından
Yemedimse ömrümde hovarda lokması
Kulağımda kalmadıysa bir tını
Gözümde bir renk
Yazıklar olsun bana bu dünyada yaşadımsa.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Öpmedimse bir kızın yanağından
Yemedimse ömrümde hovarda lokması
Kulağımda kalmadıysa bir tını
Gözümde bir renk
Yazıklar olsun bana bu dünyada yaşadımsa.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Niye yazıklar olsun niye öyle diyorsun herkes p**ezevenk olacak diye bir kural yok. Sevgilin olmamış olması günahlardan uzak durmuş olman demek bu da çok kıymetli bir şey
Ne alaka sen bir nörologa git
G**erizekalı yazdığını mı görmüyorsun sen bir kızın yanağından öpmedimse ne demek? Sorunlu musun nesin 😂😂 Burada normal bir tane insan yok arkadaş
Tek hücreli Neandertal şiir o şiir edebiyat bilmez gelişimsiz
Sana uymayan bir şeyi paylaştığını nereden bilebilirim müneccim miyim ben akıl fukarası salahhhh seni
Kitap oku yeter sana hakaret etmeyeceğim değmeSin
İnsan kendinden parça bulduğu şiirleri sözleri paylaşır malovski
Ah koca evrenin için deki zere kırıntısı hiç mi akıl yok sende bu arada ana tema bir kadın değil yaşamadım zevk almadım şu yaşamdan diyor amip
Herkes şiir okumak ya da sevmek zorunda değil cehalet böyle ölçülmez şimdi ben seni 3578 ile 6435'i çarpma becerine göre yargılayıp a**ptal olarak sınıflandırabilirim ama terbiyeli olduğum için bunu yapmam. Bu arada eğer merak ediyorsan evet ben çarpabilirim oraya kaç yazarsan yaz kaç basamaklı olursa olsun çarparım sonra hızımı alamam gelirim suratına da bi'tane çarparım 😄
Çok komiksin bak en başında hakaret etmesen hiçbir sıkıntı olmayacak aramızda anlaş bilecektik senin hatan hakaret etmek oldu ben de sana hakaret ettim evet haklı olduğun nokta var ama senin en büyük haksızlığın ve kaybettiğin yer doğrudan hakaret etmek anlamadigin anlamlandırmadığın yerleri net bir şekilde sorup mantığını kavrayabilirsin değil mi
Ben şiir okumam ben yazarım şiir niyetine okurlar yol al şimdi
Aciz ucube benim sorum yol alması gereken sensin beynin bunu bile mi kavrayamıyor
Hatta sevgiliden başka amacınız mı yok sizin anlamadım ki. İlişkiyi beceremeyen incel olma yoluna giriyo
Yok bir sitemim hayatta her şey kısmeeet
O iş öyle değil