Aile & Toplum Kendinizden eviniz var mı (kira değil)? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kendinizden eviniz var mı (kira değil)? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (25-29) 9 ay Babamdan müstakil ev ve 3 daire kaldı 0 2 Yorumla Soran 9 ay Kaç tl Cevap sahibi 9 ay Hiç bakmadım fiyatlarına. Müstakil evde ben oturuyorum dairelerde 20 bin lira civarına kirada hepsi
Gizli Üye (25-29) 9 ay 3 yıl önce aldım iyi ki aldım 0 7 Yorumla Soran 9 ay Kaç tl Yorumla Cevap sahibi 9 ay 450k idi o zaman şu an 2.5m Yorumla Soran 9 ay Hangi semtte Yorumla Cevap sahibi 9 ay Ankara çankayada. Yorumla Soran 9 ay Hayırlı olsun Yorumla Cevap sahibi 9 ay senin Yorumla Soran 9 ay Benim yok Yorumla
Gizli Üye (30-35) 9 ay Evim var 0 4 Yorumla Soran 9 ay Kaç tl aldın Yorumla Cevap sahibi 9 ay Yeni almadım 4 yıl oldu. İle göre ilde semte göre değişir fiyatlar. 4 yıl önce 410.000 TL ye almıştım. şu an 4.5 milyon TL civarı aldığım yerde evler. Yorumla Soran 9 ay Hangi semtte Yorumla Cevap sahibi 9 ay Burdan yazamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Var 4 tane birinde bir oturuyoruz
Babamdan müstakil ev ve 3 daire kaldı
Kaç tl
Hiç bakmadım fiyatlarına. Müstakil evde ben oturuyorum dairelerde 20 bin lira civarına kirada hepsi
3 yıl önce aldım iyi ki aldım
Kaç tl
450k idi o zaman şu an 2.5m
Hangi semtte
Ankara çankayada.
Hayırlı olsun
senin
Benim yok
Var Allah'a şükür
Evim var
Kaç tl aldın
Yeni almadım 4 yıl oldu. İle göre ilde semte göre değişir fiyatlar. 4 yıl önce 410.000 TL ye almıştım. şu an 4.5 milyon TL civarı aldığım yerde evler.
Hangi semtte
Burdan yazamam