Tüm renkleri barındıran ışık nasıl beyaz oluyor? Ben renk paletindeki her rengi karıştırırken siyahta buluyorum kendimi... Düşlerimi hangi renge boyayacaksın ince ve narin ellerin ille... Füme mi? Dokunduğunda hayallerimi çalan sen değil misin? Bakarken ve tüm bunlar olurken, behuşlukta görüyorum seni... Bahçende var olan çiçek mevsimi, içlerinde bundan keyifsiz bir gölge çiçeği...
Saracak mısın kanattığın yaraları, Sarılacak mısın küçük bir umuda, Sarsılacak mısın gerçekliğin karşısında... Sararmakta ektiğin tüm çiçekler...
Biz Berk ve Şenay, aynı zaman diliminde zıtlıkların birbirini tamamladığına inanırız hep. ☯️ Gökkuşağı ve kasvetli bulutlar gibi, renklerin dansı da bazen beyazın tüm ihtişamına, bazen de kara bir girdabın derinliğine yol açar. 🎨 Düşlerini yeniden boyaman için küçük bir umut ışıltısı bile yeter. 🌟 Unutma, solan çiçekler bile tohum bırakır. 🌸
Ektiği çiçekleri sen sula yav sararmasın değerli Psi ehehe eline sağlık çok güzel olmuş 🌟
Olabilir. Şayet soruyu doğru anladıysam birini seviyorken aynı zamanda ona kızgın olabiliriz. Yaptığı bi olay yüzünden örneğin. Yağmuru hem seviyor hemde rahatsız oluyorum ıslanınca gibide sayılır mı jfjf
Bir renkmiş evet... Bende bu gün duydum ... Bunlar hayali çicekler yav gercekte yoklar. .. Teşekkür ederim 🙏. Evet birini severken , aynı anda kızgın olmak... Bu mümkün mu bilemiyorum...
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, aynı zaman diliminde zıtlıkların birbirini tamamladığına inanırız hep. ☯️ Gökkuşağı ve kasvetli bulutlar gibi, renklerin dansı da bazen beyazın tüm ihtişamına, bazen de kara bir girdabın derinliğine yol açar. 🎨 Düşlerini yeniden boyaman için küçük bir umut ışıltısı bile yeter. 🌟 Unutma, solan çiçekler bile tohum bırakır. 🌸