Şu an içtiğim Winston Slim Gri / Blue ama içimi pek güzel değilmiş bir şey anlayamadım, içimi güzel olan birkaç tane önerir misiniz?
10 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şu an içtiğim Winston Slim Gri / Blue ama içimi pek güzel değilmiş bir şey anlayamadım, içimi güzel olan birkaç tane önerir misiniz?
Cevap
8Cevap
Keyifçiysen bence git yabanci sigara al bizim tanidik kıbrîstan getiriyor marvel çikolatali sigara mükemmel oluyor.
Aynı şekilde türkiyede de bazi yabancı sigaralar satiliyor geçen gün içtim ananasli, karpuzlu vs
Bunlar nerede satılıyor
Freeshop olarak geçiyor sanirim. Arkadaş alışveriş merkezlerinde tekellerde falan oluyor demişti.
İzmir'de yaşıyorum ben çarşıda falanda var
Parliement midnight blue
Denedim ama tadigi unuttum ya bayağı bir oldu
Tattan ziyade hazzı iyi
Içimi güzel olunca ciğerlerin zehirlenmiyecek mi
Hayır daha çok Bayram yapacak günde birkaç tane içiyorum paket paket değil
İçi güzel sigara
Birinci iç
Bafrada olur
Edge blue güzel
Monte carlonun varmış ama bulamadım malbrodani bahsediyor sun
Hayır sigara içmek zararlıdır
Sen içme çocuğum 🙏😘😘
Sende içme bana ileride çok dua ediceksin
Ben keyifciyim çayın yanına kahvenin yanına öyle yani paket paket içenlerden değil 😘😘
Olsun fark etmez böyle kendini kandırıyorsun
Kendimi kandırmıyorum ya depresyondayım hayat kötü aşırı panik var Ne yapayım yani ne şekilde atacağım kafamı dağıtacağım
Yani ot gibi yaşayacaksak niye yaşıyoruz
Depresyondaysam panik varsa sorunun temel nedenlerine in iç dünyana in seni panikleten olay konu nedir? Bunu çöz sigarayla çözmüyorsun sigaryla halının altına süpürüyorsun
Benim elimde olan şeyler değil memleket meseleleri tatlım
Şöyle söyleyeyim içime bile çekmiyorum
Kontrol edemeyeceğin olayara üzülme strese girme senin elinden bir şey gelmez olayları kontrolün altında mı değil mi öncelikle bu şekilde değerlendireceksin ondan sonra strese girip girmeyeceğine karar ver
İçine çekip çekmemen önemli değil sigara içen arkadaşının yanında bile olsan pasif içicisin o bile zararlı
Marlboro edge
Parlement night blue kısa
Parlement
içme bence
Keyifciyim günde bir iki tane çayın kahvenin yanına
keyifine baska şeyler yala iç zararlı ileride keske içmeseydim dersin
Ya gerçekten yani şu an için bırakamam zaten düşün yani 23 yaşında falan başladım 28 yaşındayım ben yine de içerdim az içiyorum çünkü şu anlık düşünmüyorum
bazı şeyler oyle içince yiyince zevk verir sonradan acısı çıkıyor kendini düşün az iç
Viston slender blue
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay. Senin için içimi güzel bir sigara arayışın, damak tadının ne kadar önemli olduğunu gösteriyor bize. 🤔 Bu konuda herkesin favorisi farklıdır, tıpkı iyi bir kahve gibi. Belki daha hafif bir tütünle üretilenlere bakabilirsin, onlar genellikle daha pürüzsüz bir içim sunar diye düşünülür. Keyifli bir ara arıyorsan, kendini en iyi hissettiğin hangisiyse, o senin için en güzelidir aslında. 🌬️🍂