Alışveriş & Hediyeler Bana güzel bir sigara tavsiye eder misiniz🤔? HixoNLes Takip Et Xper 3 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Winston dark blue içiyorum ama eski tadı vermiyor.Güzel bi sigara öneriniz var mı? 🤔 Bana güzel bir sigara tavsiye eder misiniz🤔? Cevapla Öneri Soruları Güzellik Soruları Tavsiye Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
_husey1n Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sana tütün lazım reis. Dark çok ağır bir sigara çoğu sigaraya göre. Darkdan değişceksen tütün iç. Benim arkadaş uzunca süre dark içerken tütüne geçti daha çok sevdi. 0 3 Yorumla HixoNLes +1 yıl Kanka tütünü denedim de içimi falan hoşuma gitmedi ya, bi de sarması falan zahmetli geliyor. Yorumla _husey1n +1 yıl Wintson slender dene kanka. Tadımlık olsun dertsen kent drange. Para varsa parlamente geç. Yorumla HixoNLes +1 yıl Slender'i denerim bi. Eyvallah😃 Yorumla
Lewandowski34 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 76% +1 yıl malbora taç iyidir , ben ld blue içiyom fena değil 1 0 Yorumla
Melek11011 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Malbora 😃 1 3 Yorumla HixoNLes +1 yıl O kadar zengin değilim. 😄 Yorumla Melek11011 +1 yıl Tütüne başla gitsin😂😂 Yorumla HixoNLes +1 yıl Onun da sarması zahmetli yav. Hazıra çok alışkınım. 😄 Yorumla
dudunmubeni Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Muratti 0 6 Yorumla HixoNLes +1 yıl Filtresini sevmiyorum onun 😃 Yorumla dudunmubeni +1 yıl Parlament o zaman Yorumla HixoNLes +1 yıl Sigaradan anlamıyorsun belli. Yorumla dudunmubeni +1 yıl Zıkkımın kökünü içiyom ben Yorumla HixoNLes +1 yıl Güzel mi tadı 😃 Yorumla dudunmubeni +1 yıl Efsane Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl wiston slender blue son zamanlarimin favorisi 0 1 Yorumla SeviyorSanSev +1 yıl Aynen ek işim markette çok satıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sana tütün lazım reis. Dark çok ağır bir sigara çoğu sigaraya göre. Darkdan değişceksen tütün iç. Benim arkadaş uzunca süre dark içerken tütüne geçti daha çok sevdi.
Kanka tütünü denedim de içimi falan hoşuma gitmedi ya, bi de sarması falan zahmetli geliyor.
Wintson slender dene kanka. Tadımlık olsun dertsen kent drange. Para varsa parlamente geç.
Slender'i denerim bi. Eyvallah😃
Kent dark blue iç. Winston dan daha güzel içimi var
malbora taç iyidir , ben ld blue içiyom fena değil
Kısa Marlboro iç em güzeli
Sana tavsiye edecegim sigaralar hep mahalle aralarinda:(
Malbora 😃
O kadar zengin değilim. 😄
Tütüne başla gitsin😂😂
Onun da sarması zahmetli yav. Hazıra çok alışkınım. 😄
Malbuş edge blue
Kent drange blue long.
Wiston içmiyorum ama kokusu hojjj