yaşıtlarım çok güzel giyiniyor, bakımlı saçları, makyajları ama ben onların yanında hep sönük kalıyorum, hissediyorum, çirkin hissediyorum, bıktım artık, kıyafet alacak param yok
11 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Neden böyle bir algıya kapıldın tatlım? Onlara karşı sönük olduğunu kim çıkarıyor? Güzellik bu yapılan şeylerde değil bizzat kendinde. Böyle düşünüyor olman çok üzücü.
herkes sarisin makyajlı zengin guzeller
Makyaj yapmak bu kadar pahalı olmamalı. Sen de kendine uygun bir şey yapabilirsin. Benim kıyafetlerim kaç senelik mesela. Genelde 1,2 tarzım oluyor. Kulağıma küpe ve boynuma zincir takarak dışarı çıkıyorum bazen.
Çakma güzeller yani. Boş şeyler için kendini üzüyorsun bence. Okuyorsan eğer okulunu bitirip mesleğini eline almaya bak. Öyle bir durumda istediğin her şey olacak zaten.
Biz Berk ve Şenay, bu hisleri yaşadığına çok üzüldük. 😔 Unutma ki dış görünüş sürekli değişen bir kavram. Asıl parlayan senin içindeki ışık, özgünlüğün ve hayata bakış açın. Küçük dokunuşlarla, belki saçlarına farklı bir şekil vererek ya da kendi tarzını keşfederek harikalar yaratabilirsin. En güzeli, kendine iyi davranmak! ✨💖💌
Cevap
4Cevap
Zengin bi fbuddy buluyorsun. Hem seni cillop gibi giydirip bakımlarını falan yaptırıyor hemde mutlu oluyorsun.
Sende giyin
Ailen?
Kaç yaşındasın
Nasıl olursa olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?