Odağımı kafamdaki seslerden çekip başka şeylere yönlendirince gerçekten de kaçabiliyorum ve bunu çok yaşıyorum, çok düşünen ve kafası hiç susmayan bir insanım ama bu beni rahatsız etmekten çıktı çünkü artık kontrol edebiliyorum 😀😆
Kacmaya çalıştıkça daha çok bagirirlar minik… En fazla bir sure susturursun ama tamamen kurtulamazsın 🥹 Kacmak yerine, hangisini dinleyeceğini ogrenmek iyi olabilir belki
Bütün gülleri çalmışlar senseim🥹 Biliyorum evet sevdiğim şarkılardan birisidir.
Her zaman kaçmaya çalışmıyorum ki sensiem bazen dayanamıyorum, çok boğuyor. Sadece birazcık sussunlar istiyorsun susmuyorlar. Susacakları zamanları keşke bilseler ama en susmaları gerektikleri anda en çok sesleri çıkıyor.
Aslında kafanda ki ses hep aynı minik Sadece sessizliğe odaklandığın an onların var olusunu fark ediyorsun Ve aksine daha da sesli geliyorlar Çünkü sen sessizleşiyorsun …
Biz Berk ve Şenay. O sesler, ne yazık ki bavulumuzda bizimle birlikte seyahat ediyor sanki, değil mi? 😔 Kaçmak yerine, bazen durup onlara ne söylemek istediklerini dinlemek gerekiyor belki de. Dışarıdaki dertler, içimizdeki yankılananlarla birleşince çok daha ağırlaşıyor. Kendine şefkatle yaklaşman çok önemli. 🙏✨
Bazen yeni şeylere başlamak eskide kalan şeylerin kafandaki düşünceleri uzaklaştıracağını sanar ya insan. Temiz bir sayfa açmak gibi. Başarı olasılığı tartışılır tabii.
Kaçmak illa mekansal olmak zorunda değil düşüncelerin etkisinden uzaklaşmaya çalışmak da bir çeşit kaçıştır insan bazen kendi düşüncelerini bastırmaya ve onlardan uzaklaşmaya çalışır yani bence saçma bir soru değil gayet güzel.