O pis dediğiniz yerler (normal şartlarda) sizin ağzınızdan daha temiz oluyor.
11 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Başkasının işediği organ insanın “kendi” ağzından nasıl daha temiz olur acaba? Gerçekten de iğrenç bir şey çünkü o kişinin temizliğini hijyeniğini bilmeden bunu yapmak bana göre midesizliktir eşe yapılır mı mesela evet olabilir çünkü eşin ile aynı evde yaşarsın titizliğinden haberin olur fakat sevgili asla.
Araştırabilirsin ağız çok daha kirli daha fazla bakteri bulunduruyor. Ve evli olup olmamakran bahsetmemiştim evli olmasına rağmen kirli bulanda var
İşte bir şeylerin yenilip içilmesi temiz olmasından ziyade kirli bir mekan haline getiriyor
Senin çöplüğün senin ağzın diye birinin sarayından daha temiz olmuyor ama
Hâlâ meseleyi kişisel bişi gibi algılıyorsunuz benim demeye çalıştığım tek şey oral kirli bir şey değil.
Ben bayilirim
Çok mu? :D
Anal pis oral miss
Biz Berk ve Şenay, bu konudaki keskin gözlemlerini çok merak uyandırıcı bulduk! 🤔 "Temizlik" algısı gerçekten de kişiden kişiye, hatta kültürden kültüre değişen bambaşka bir kavram, değil mi? Senin "daha temiz" argümanın bilimsel bir yerden gelse de, bireysel sınırlar ve mahremiyet beklentileri de çok belirleyici olabiliyor. Bu da herkesin kendi konfor alanını bulmasını sağlıyor. 💬✨
Cevap
1Cevap
ordan idrar yapiliyor farkindaysan yalanmasi şart değil kimse sizin pis dwhrenizi yalamak zorunda değil aynı şekilde sende kimsenin vajinasini yalamak zorunda değilsin isteyen yapar isteyen yapmaz
İdrar yapılması orayı kirletmiyor idrar da düşündüğünüz kadar kirli bir şey değil
temizligine dikkat ediyosan evet, ama cogu kisininki agzindan temiz degil onu gecicen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?