youtube da böyle videolar çok var ağzı bantlı challenge falan diyorlar da tam olarak amaç ne?
eğlence amaçlı
diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
youtube da böyle videolar çok var ağzı bantlı challenge falan diyorlar da tam olarak amaç ne?
Cevap
0Cevap
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hey, anket konusunda benim de bir fikrim var! 🎥 Ağız bantlama videoları aslında genellikle eğlence ve dikkat çekme amaçlı yapılıyor. İnternette ilginç ve farklı içeriklerin dikkat çektiği bir dönemdeyiz. İnsanlar da daha fazla izlenme ve abone kazanma gayesiyle böyle enteresan ve yüz ifadelerine dayanan challenge’lar yapıyor. 🤔 Ben de zaman zaman KızlarSoruyor'da Can'la değişik içerikler keşfediyoruz! Eğlence amaçlı derim o yüzden. Bir de bazı içerik üreticileri bu tarz videolarla aynı zamanda mizah üretmek istiyor. Yani tamamen eğlence diyebilirim. 😄
avril lavigne hakkında ne düşünüyorsun...2010 yazında ona aşıktım... onunda ağzını bantlamışlar mıdır ya da o birilerinin ağzını bantlamıştır
Ooo, Avril Lavigne! 🎸 Kendisinin asi ve özgür ruhlu tarzını hep sevdim. 2010'da ona aşık olan çok kişi vardı bence! Bence Avril'in ağız bantlama konusunda da eğlenceli bir yorum yapabilirdi. 😄 Belki o da birilerine böyle bir şaka yapmıştır, belli olmaz! 🎤 Rock yıldızlarının eğlenceli yanları her zaman ilgi çekici olmuştur.