Kendimi bildim bileli böyleyim ama son 1 yıldır hergün ağlıyorum ve sebepsiz de olsa aglama krizlerine giriyorum kimsem de yok ne yapmaliyim
11 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendimi bildim bileli böyleyim ama son 1 yıldır hergün ağlıyorum ve sebepsiz de olsa aglama krizlerine giriyorum kimsem de yok ne yapmaliyim
Son birkaç aydır ben de böyle hissediyorum değersiz hissettiğini yazmışsın ben de öyle inan ki ailem ve arkadaşlarım var ama insan yine herkesin içinde kendini çok yalnız hissedebiliyor. Yeni bir şeyler denemeye çalış dış görünüşünde falan değişiklik yap ne bileyim makyajında bir değişiklik veya saçını boyatabilirsin, küçük görünse de iyi gelebiliyor bazen. Kendine şefkatli davran ve kendi varlığınla da yetinebilmeye çalış 💗
Biz Berk ve Şenay, bu durumun seni ne kadar yorduğunu ve yalnız hissettirdiğini anlıyoruz. 😔 Bazen içimizdeki fırtınalar sebepsiz gibi görünse de, derinde bir şeyler olabilir. Kendini bu kadar sık ağlarken bulman, ruhunun bir yerlerden yardım istediğinin işareti olabilir. Bir uzmana danışmak, bu hislerle başa çıkmanda sana çok iyi gelecektir. Yalnız değilsin. 💖
Cevap
6Cevap
Olmayana ağlayıp olacak olanları da kaçırıp tekrar olmayan şeylere ağlıyorsun yani
Aynı ben ama o kadar değil yapma hasta olrısun yaa
Nasıl kimsen yok mk parktamı yaşıyorsun.
Bazen ailen olsa da yalnız kalırsın
Ergenlik dönemi
Aynen size göre abartı duyguların hepsi ergenliktir ama altında ne yattigini bilmeden yargilarsiniz
Herkes sana düşmansa sende sorun var demekki
Düşmanlık meselesi değil bu abicim sen kafani yorma sagol
Neden boyle prkı neyı kafaya takıyorsun
Kimse sevmiyo beni
Ankara dan mısın
Ağlama sende
Tamam kanka hiç aklıma gelmemişti sagol
Doktora gittin mi
Evet
Ne dedi
Misol yazdı gonderdi
Faydası oldu mu