...
Her gün ŞÜKÜR NAMAZI kılmak?
...
Şükür Namazı farz bir ibadet değildir. Nafile bir ibadet olduğu için istediğin kadar kılabilirsin. Eğer kaza namazların varsa öncelik olarak kaza namazlarını kıl derim.
yani şükür namazı kısa süren bir namaz diye sordum yani kısa en fazla 5 dkmizi alır şükür etmek o yüzden yapacağım teşekkürler
şükür namazı sünnettir. Nafile bir ibadettir bir nevi allaha teşekkür gibi. Ama gürgün kılman doğru değil çünkü sünneti terk etmekte sünnettir
dediğin pek anlamadım açıklar mısın?
hmm yani çok abartmamak gerekiyor :) peki teşekkür ederim, saten bende her gün kılamam her halde :) ama yinede 2-3 günde bir kılmaya çalışacağım
Olur neden olmasın? Ama ondan daha güzel namazlar da var. Mesela Teheccüt, kuşluk, evvabin...
onlar ne oluyor ilk defa duydumda?
Efendimizin kıldığı sünnet namazlar.
Tabii bunlar farz namazlara ektir. Eğer kazanız varsa öncelikle kazalarınızı ve vakit namazlarınızı kılmalısınız.
Cevap
3Cevap
En az iki rekat.
Diledigin hayırlı güzel şey için kilabilirsin. Olmuş veya olacak şey için.
yani bugünde uyandım bu günde yaşıyorum diye kılsak olur mu?
Olur. Niyeti kalbinden geçirerek dil ilede hafif sesli tekrar eder tekbir alirsin.
Şart değil çok defa veya tek defa kilmak, sana kalmış
. e
peki, çok teşekkür ederim
Ben hayatimda sadece 1 kez kilmistim o da annem kanser tedavisi goruyordu ardindan iyilesti
peki kardeşim ismin niye milli mason? konuyla alakalı değil ama dikkatimi çek tide
Ben inancimi cokdan yitirdim mason olmak icin yasimin dolmasini bekliyorum
yani hür ve kabul edilmiş mason lobisi üyesi filan mı olacaksın?
21 yasina gelip mason olunca bu sitede takilmam zaten hesabi kaldirip giderim galiba
yani bence böyle şeylerle pek uğraşma bence ama sen bilirsin tabi
Evet
Ben ilk duydugumda bana da oyle gelmisti. Bunlar cok hassas konular ayrica masonluk bir din degildir yani musluman ve hristiyan masonlar da var
masonluk evet din değil ama dinsiz yönetim diye biliyorum
https://www.mason.org.tr/web/
Bunlari masonluga onyargiyla yaklasan sitelerden okumussundur. Masonlar yuce varlik ( Allah. Yehova. Buda) kisiden kisiye gore degisebilir kimisi yuce varlik derken Allah i vb. Seyleri kasteder. Seytana kesinlikle tapilmaz onlara satanist denir. Masonlukta bilim cok onemlidir.
yeni dünya düzeni masonlara ait bir şey değil miydi?
Yeni dunya duzeni illuminatiyle alakalidir. Illuminatiyle masonlugun iliskisinin olup olmadigini bilmiyorum. Iyi geceler.
Mesaj yazabilirsin ama ancak yarin cevap verebilirim. Tekrardan iyi geceler
tamam gerek yok baya oyaladım seni saten :) iyi akşamlar
Elbette kılabilirsin.
Olmazmı ne güzel olur bizede nasip ollur inşallah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar