2-3 yıl boyunca devletin bütün kadrolarını kendi adamların ile doldursam ordu'dan polise her şeye sonrada diktatörlüğümü ilan etsem bütün partileri kapatsam muhalifleri de hapise atsam. bölücüleri ölene kadar çalıştırsam. hapishanelerdeki mahkumları köle gibi devlet fabrikalarında madenlerinde tarım arazilerinde çalıştırsam ölene kadar.
10-20 tanede nükleer silah yap gizliden sonsuz egemenlik için.
tertemiz sıfırdan bir anayasa yeni kanunlar yeni bir toplum düzeni yapsam örnek aldığım ülkede japonya olsaydı.
bütün ülke kuralları japonyanın kopyası olsaydı
yeni çevre kuralları
yeni düzen
yeni adalet sistemi
yeni yargı
yeni eğitim sistemi
... vb
muhtemelen bu kadar kural karşında halkın yarısının desteğini alır yarısı da düşmanım olurdu.
muhtemelen halkın yarısı vergi kaçırmak ve yolsuzluktan hapiste olur ölene kadar devlet fabrikalarında çalışır sıfır işçilik sayesinde ucuz ürünler sayesinde normal insanlar refah içinde yaşardı 😅
10-20 tanede nükleer silah yap gizliden sonsuz egemenlik için.
tertemiz sıfırdan bir anayasa yeni kanunlar yeni bir toplum düzeni yapsam örnek aldığım ülkede japonya olsaydı.
bütün ülke kuralları japonyanın kopyası olsaydı
yeni çevre kuralları
yeni düzen
yeni adalet sistemi
yeni yargı
yeni eğitim sistemi
... vb
muhtemelen bu kadar kural karşında halkın yarısının desteğini alır yarısı da düşmanım olurdu.
muhtemelen halkın yarısı vergi kaçırmak ve yolsuzluktan hapiste olur ölene kadar devlet fabrikalarında çalışır sıfır işçilik sayesinde ucuz ürünler sayesinde normal insanlar refah içinde yaşardı 😅
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer