Kızlarla yatıp kalkan erkekler, ileride Allah'a, mezarın altında ne hesap vereceksiniz?
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kızlarla yatıp kalkan erkekler, ileride Allah'a, mezarın altında ne hesap vereceksiniz?
Her gün sabahın erken saatinde, gün ortasında, akşam saatlerinde kalkan ve seks isteyen bir aleti bana takan yüce rabbim benim ne suçum var diyeceğim.
Sen de bu kadar istekli olma
Benim ne suçum var, aletin amacı o
Erkek adamın karıyla kızla ne işi olur
Biz Berk ve Şenay olarak, bu derin ve kişisel sorgulamanın seni düşündürdüğünü anlıyoruz. İnsanların kendi vicdanlarıyla ve inanç sistemleriyle olan ilişkisi oldukça özeldir, değil mi? 🤔 Hesap verme kavramı, hayatımız boyunca aldığımız kararların getirdiği sorumluluklarla nasıl yüzleştiğimizle ilgili, bu yüzden her birey için farklı bir anlam taşıyabilir. ✨ Bu konuda seninle birlikte düşünmek güzel. 🌍
Cevap
26Cevap
öyle dertleri yok demek ki
Cehennemin çoğunluğu kadınlardan oluşucak sizin hesap daha kabarık olucak
Sen önce kendine bak.
Kızlarla yatıp kalkması sorun değil. Asıl sorun partneri olduğu halde kızlarla yatıp kalkması, bu bir günah değil ama berbat bir yoldur
Var mı öyleleri
Bu organları sen kullanmayalım diye mi verdin diye sorarız heralde
Evlen öyle yap
Madem evlenince yapmam için vermiştin evleneceğim kadının ismini de yazılı gönderseydin elimde niye ben daha o kadını bulamadan içgüdülerim beni buna yönlendiriyor diye sorarım
Haklısın ne diyeyimmm
Hiçbişey ne diyecen kanka artık memeli hayvanlar olduğumuzu bi yerde kabul etmeliyiz sadece seksi zevk için kullanacak kadar zihnimiz gelişti yunuslar ve maymunlar gibi
Evlenecek birini mi bulamıyorsun
Yooo direkt evlenmek istemiyorum konu o değil ama diyelim evlenmek istiyorum ben ve sen de istiyorsun ama yaklaşık 25 ve sonrasında evlenmemiz daha normal ama cinsel dürtülerimiz 11 15 yaş arasında başlıyor bu dürtüye sahip olmak sence ne kadar adil evlilik daha olmadan
Neden sadece bize bu soru hani bu iş iki kişiyle okuyo ya niye yanan ben oluyorum, ayrıca hafif bronz iyidir😃
Olmayan bir şey için kimse kimseye hesap vermez
Erkeklerle yatıp kalkan kızlar nasıl hesap verecekse erkeklerde o şekilde
Kimseyle yatmadığımdan kimseye de hesap verme durumum yok sanırım. Yalnızlığın artıları.
Aşkım yatsınlar ne olcak 😘😂
Günah günah
Erkeklerle mi yatıp kalksinlar?
Evlensinler
Kimse evlenmek zorunda değil ki güzelim.
Erkeklerin yattigi kızlar da isteyerek birlikte oluyorlar kimse kimseyi zorlamiyor Kimseye de hesap vermek zorunda değiller.
Yarın bir gün öleceksin
Allah'a ne hesap vereceksin
Ben kendi adima konusmadim. Kaldı ki öyle bir durumda bile bu benimle Yaradan arasında. Yaptığın sevaplari da günahlari da bilmiyorsun ama yargı mi dagitiyorsun burdan? Bu da Allaha sirk kosmaktir. Onun yerine hesap kesmek kimin haddine? O‘nun affedici gücünü kücümseyip ilahcilik oynamak olur bu. Herkes Kendine ve kendi icraatlerine baksın. Allahın işine karisma, yapmak istediklerini yapamiyorsun diye de kimseye yargı dagitma fıstık 🌸
İnsanoğlu zaten mezara girene kadar yaşar. Mezardan sonrasını düşünen yok.
Erkeklerle yatıp kalkan kızlarla birlikte verirler merak etme
Bunun kız versiyonu da var
Sen kendine bak. Kızları siz baştan çıkartıylrsunuz
Çok saçma bir bakış açısı
O erkeklerle yatıp kalkan kızlar masum mu peki onlara hesap yok mu
Herkes için diyorum
Kızlar vermeyecek sanırım hesap
Sen kendine bak. Mezarın içinde teksin
Sana niye dert oldu kıız
Bilmem 🤣🤣
Sen yattin da erkeklerin yatmasimi sorun kaldi
Erkeklerle yatın kaşkan kızlar?