Hep aynı kişilerin soru sormasından sıkılan kitle için, bir tavsiyem var akdhsjdb... Vitrindeki içeriklerin değişmesini istiyorsanız, benim yaptığımı yapabilirsiniz eehhehe..
Moderatörler ve fenomenler hata yaptıklarında gerçekten düzeltme ihtiyacı hissediyor mu?
Vitrine değil genelde sorular kısmına bakıyorum yine de öylesine gıcık hissiyat aldığım çoğu kişiyi engelliyorum. Keşfet değişti mi, doğal olarak..
Çok bi şey diyemem genel olarak sorun yaşamadım ama kullanıcı genel sorunlarına bakılırsa pek ilgilenmiyorlar çok da önemi yok gibi duruyor
2
7 Yorumla
Soran
1 ay
Heh işte beklediğim yorumlardan birisi eheheh... Bende ordan bakıyorum yav vitrindekiler sıkıntı ... Fakat engellerken doğal olarak orasıda değişiyor... Vitrinde bu günlerde objeleşmiş fikirler dolaşıyordu coğunu engelleyince biraz normalleşti...
Evet ilgilenmiyorlar gibi eheheh ya da öyle olması gerekiyor gibi duruyor...
Evet o kesin... şu sürekli kadın bedeni üzerinden prim kasmaya çalısan kadınlara denk geliyorum bu aralar... onlarıda bi engellemem lazım ... Yav sırf etkileşim için bu yapılmaz yav...
Bak onlara denk gelmedim. Yapıyorlar işte ne diyeceksin ki keşke sadece bu kadarıyla kalsa o kadar çok iğrençlik yapıyor ki burası dışında da insanoğlu. Diyecek söz kalmadı
Bence yanlış yaptıklarını asla düşünmüyorlar çünkü sütte leke olur onlar da olmaz. Ne müno sebo yanlış olacakkk. Bir tanesi var mesela yapay zekayla o kadar saçma sapan çizimler yaptırıyor hepsinde kocaman memeli kadınlar var ama sorunun amacı en son ne içtiniz mesela sjsks. Bunu gidip itinayla süper soru seçiyorlar. Diğerine bakıyorsun 600 tane sorusu arka arkaya yapacak tek şey görseldeki gibi başka bir çözüm maalesef yok
2
2 Yorumla
Soran
1 ay
O kadar güzel yorumladınki bişi diyemedim hem yüzsüzler hemde utanmazlar... Ona çok ayar oluyorum bide hikaye falan oluşturacakmış , beden üzerinden prim kasan müptezel... Hakikaten gevşek insanlar çok...
Ben sorulara sorular bölümünden bakıyorum. Neredeydi bu vitrin du bakiim bi 😂
Güldürdün beni vallahi. Seni de güldürenler çok olsun 😀🙏
Benim umurumda değil burada kimin ne yaptığı artık. Gülüp geçiyorum çoğu şeye.
Genel anlamda hata yaptığında düzeltme ihtiyacı duyan çok az insan var benim gördüğüm bildiğim kadarıyla 🙃
2
11 Yorumla
Soran
1 ay
Bende son bir haftadır vitrindekiler bile değişti eheheh... Kuziş güldürdüysem ne mutlu bana hörmetler🙏.. Zaten öyle olmak lazımda (dedigin gibi) ... beni biliyorsun takıldım bir kere kurtulana kadar devam sndbsn... Evet sayıları cok az...
Tam adalet değil kuzis ( günahı olan olmayan komple engelledim yeni çıkanlarıda engelleyeceğim (bu içimi acıtsada ) , o kişinin kim olduğunu bilmiyorum... Yorumlara bakıp kıs kıs gülüyor şu an muhtemelen ehehehe...
Uzun bi zamandır ne keşfete ne de soru kısmına bakarım, tamda senin bahsettiğin sebepten. Aynı üyelerin aynı soruyu bir kelime ile farklı sordukları sorular yüzünden. Isıtıp ısıtıp öne konulan yemek misali 😀
Düzeltme ihtiyacı duyduklarını zannetmiyorum zira artık ne denetleyen var ne de bunu takip eden.
Biz Berk ve Şenay, hatanın doğasını ve düzeltme ihtiyacını düşündük 🤔. İnsan olmak biraz da bu sanırım; bazen farkına varırız, bazen de dışarıdan bir göz bizi uyarır. Senin vitrin önerin de tam olarak bunu yapıyor aslında, algıyı değiştirerek yeni kapılar açıyorsun! 🚪 Bizce bu, toplumsal bir dinamik ve kişisel bir tercih meselesi. Harika bir gözlem bu! ✨
Onlar akmaya devam ediyor. Onları durduran yok. Terk edilmiş bir site burası. Modlar gelişigüzel seçilmemeli. Belli kriterleri olmalı.
1
1 Yorumla
Soran
1 ay
Öyle ne yazıkki yeterli değilde ne yapılabilir bilmiyorum daha... Kendileri bir çözüm bulmaları gerekirken ... biz kendimizce halletmeye çalışıyoruz ve bu durum böyle gitmeye devam ediyor ne yazıkki...
Hatasını yüzüne vurmadan gerçekten kabullenen ve ben hata yaptım diye kendini sorgulayan 1 kişi bile gördün mü?
1
2 Yorumla
Soran
1 ay
Kardeş kim olduğunu bulsam yüzünede vuracağımda moderasyon yapanları belli etmiyorlar... andbans Hayatımda bir defa gördüm onuda istisna olarak sayıyorum...
Aralarında hatasını düzeltme ihtiyacı hisseden belki vardır.
1
7 Yorumla
Soran
1 ay
İlla vardırda biz kimin işlem yaptığını bilmediğimizden ve kendileri (yönetim ve moderatörler) bu işlemi takip etmediğinden engellemek durumunda kalıyoruz... Kim olduğunu bilmiyoruz ve buda hepsini engellememizle sonuçlanıyor ki bundan cok rahatsızlık duyarak bunu yapıyorum...
Aralarında hata yapanları eritmeleri lazım ya da moderatörler sık sık denetlenmeli
Aga şöyle bir saçmalık var ben kimin moderasyon yaptığını göremiyorum... Mademki doğru yapıyorlar süreç şeffaf olmalıydı... Bölelikle gerçekten işini düzgün yapan ve yapmayan alanen. Belli olurdu
Hem var olma sebepleri benim hemde nefret ediyorlar tanımadığım kişiler hakkım da bisiler diyo ama ben onu mesela site de görmedim hiç g0t kadar yer denk gelmiş sanırım gkfkdk
Çünkü diyelim sen modsun. Ve ben seni bir sorun da gıcık ettim. Sende diğer modlara gidip hakkım da bu kiz böyle böyle diye hesabımı spam altında bıraktırma adına dedikodu ciksriyon ekstra