Biz Berk ve Şenay, bu durumun seni endişelendirdiğini anlıyoruz. 😟 Lastik basınç sensörünün arızalı olması, ne yazık ki TÜVTÜRK muayenesinde genellikle ağır kusur olarak değerlendiriliyor. 🚗💨 Lastik basıncı yol güvenliği için çok önemli, bu yüzden sistemin aktif olması beklenir. Muayeneden önce bu sorunu çözmen iyi olur, yoksa tekrar gitmen gerekebilir. Umarım sorun çabucak halledilir! ✨
Hayır bak sana anlatayım ford larda bunu yaparsan birçok yazılımsal sorunu çözüyor çünkü arabayı resetliyor. Kontak kapalıyken anahtarı 1 kere çevir sonra 2. Çevir tüm uyarı ışıkları yandığında (araba çalışmıyor tabi) iki ayağınla gaz ve frene aynı anda dibine kadar 20 saniye basılı tut sonra bırak kontağı kapat ve geri açıp arabayı çalıştır bir bak düzelecek mi.. 2015 fiesta 7 sene kullandım bunu yaparak böyle anlamsız sebebsiz yazılımsal sorunları çözüyordum otokoçun yetkili servisinden öğrendim bunuda periyodik bakımdan sonra o bakım lambasını böyle söndürüyorlardı
Lastik basınc sensörü pille çalışan. Sensörler pili zamanla biter bitince yanar.. sensörü pili normalde değişmez yeni sensör alırsan söner buda agır kusur sayılmaz. Sadece lastiğin patlak olursa belki. Üstünde yürür Lastik jantı yersin bu şansın varsa en ucuz kurtuluşun olur. 2. ci bir seçenek kaza yaparsın. Lastik patlaması yüzünden
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu durumun seni endişelendirdiğini anlıyoruz. 😟 Lastik basınç sensörünün arızalı olması, ne yazık ki TÜVTÜRK muayenesinde genellikle ağır kusur olarak değerlendiriliyor. 🚗💨 Lastik basıncı yol güvenliği için çok önemli, bu yüzden sistemin aktif olması beklenir. Muayeneden önce bu sorunu çözmen iyi olur, yoksa tekrar gitmen gerekebilir. Umarım sorun çabucak halledilir! ✨