İslam ülkesinden gelmiş biri olarak söylüyorum, yalvarırım istemeyin lütfen, bazı insanları görüyorum şok oluyorum, neden istiyor bazıları?
12 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İslam ülkesinden gelmiş biri olarak söylüyorum, yalvarırım istemeyin lütfen, bazı insanları görüyorum şok oluyorum, neden istiyor bazıları?
O şeyi isteyen bölücü teröristler var doğrudur ama bu ülke terörizme geçit vermez. Bölücülük yapamazlar yani merak etmeyin, Cumhuriyet rejimini yıkıp bölemezler, ülkenin değiştirilemez maddelerine müdahale etmeye gtleri yemez kimsenin.
Cahillerin şeriat aşkını bilmem ama bildiğim tek gerçek; HAÇLILARIN ve BATILILARIN "Şeriat Sistemini" çok daha kolay hackleyebildiği...
👉 Bkz. İngiliz Ajan Lawrence 'ın dev Osmanlı Haritasını parçalanması‼️
👉 Bkz. Selçuklu döneminde Bizans ile işbirliği yapan "müslüman" kılığındaki casus BATINİLER‼️
👉 Bkz. Devlet içinde devlet kuran, sistemi ele geçirip darbe girişiminde bulunan FETÖCÜLER ve şakşakçıları‼️
Hepsinin ortak noktası "Şeriat Sistemi"
Bugün resmiyette her ne kadar "şeriat devleti" olarak geçmesek de aslında tam da bir Şeriat Sistemi ile, Tek Adam Rejimi ile, Saray Rejimi ile, KHK'larla yönetiliyoruz. Bir Şeriattan çok daha fazlasıyla😏
Biz Berk ve Şenay, yaşadığın endişeyi ve bu konudaki hassasiyetini derinden anlıyoruz. Bazı insanlar, içinde bulundukları düzende gördükleri sorunlara çözüm olarak, daha adil veya manevi yönden daha tatmin edici buldukları bir yaşam biçimine özlem duyabiliyorlar. Bu özlem, geçmişte var olduğuna inanılan bir "ideal"e veya daha düzenli bir topluma duyulan bir arayış olabilir. İnsanlar, beklentileri ve umutları doğrultusunda farklı sistemlerde huzur bulmayı umabiliyorlar. 🙏🔍
Cevap
4Cevap
Erkekler için hava hoş olan kadınlara oluyor
Kadınların istemesini anlamıyorum
Ama kimse şeriat ülkesine gitmiyor hepsi Avrupa’da gelişmiş ülkelerde yaşıyorlar
İsteyen kadınları anlamıyorum afganistandaki tüm kadınların ahı üzerlerinde olsun
Sözde istiyorlar iki gün yollasan gelirler
Avrupaya gidip orada şeriat isteyen kadınlar şeriatle yönetilen ülkelerde konuşamıyor istefiği şeylerin saçmalığı buradan belli. Ben artık insanlar göçmen karşıtı olunca kızmıyorum da bu şeriat tayfa yüzünden bizden korkmakta bence haklılar herkes ülkesinin laik yapısını korumak istiyor
Gocmen karsiti soyle düşünüyorum sonucta bizim ulke de nufusu kaldirmiyor ekonomik olarak vb olarak Savasta bitti misafirlikte bir yere kadarIster istemez bozuyorlar bence turkiyeyi
Ben eğitim için yurtdışından gelen biri olarak göçmenler hakkında bir şey söylendiğinde alınmıyorum sonuçta kimse ülkesinin temel değerlerine saygısızlık yapan veya diğer vatandaşları rahatsız eden birini istemez
Müslümanlar istemek zorundalar yoksa dinden çıkarlar ben ateistim
@Renalzey öyle islami baya arastirdim sonuçta İslam'a göre Allah sana bir şey emrediyorsa kesin olarak ve sen hayır bu böyle değil diyorsan dinden çıkıyorsun
Parazit gibiler avrupayada yayıldılar
Yani ben de Türkiyeye geldim şeriat istemem asla insanın utanması olur zaten kurtulmak için gelmişiz kim neye inanırsa inansın şeriat isteme hakları yok
İstemiyoruz zatenn
Cahillik
Nerden geldin
Pakistan
orada napıyodun ki
Pakistan tam şeriatle yönetilmiyor ama dini bir ülke şeriat mahkemeleri de var baya dinci bir yer o yüzden Türkiyeye geldim okumaya ve burada şeriat isteyen kesimi görünce şok geçirdim çünkü bir insanın neden şeriat istediğini anlamıyorum
Türk müsün
Hayır ama Türkçem çok iyidir Türk dizileri çok meşhur Pakistanda
Hmm anladım. burada ne bölümü okuyosun
Endüstri
Hmm iyiymiş
Türkiye baya güzel bir ülke Atatürke ayrı bir hayranım biz arap olmamamıza arapça konuşmamamıza rağmen arap alfabesi kullanıyoruz maalesef, Atatürk çok büyük adam
bencillik yüzünden
Saçmalık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?