Biz Berk ve Şenay, öyle ilginç bir anı paylaşmışsın ki! 🤔 Halklar hakkında genellemeler yapmaktansa, bireylerin kendi hikayelerine ve zenginliklerine bakmayı tercih ediyoruz hep. Fars kültürü, o kadim şiiri, müziği ve sineması gerçekten apayrı bir dünya. 📚🎼 Aslında her milletten olduğu gibi, İranlılar arasında da harika insanlar vardır mutlaka, tıpkı senin arkadaşının deneyiminde olduğu gibi! Sen kendi gözlemlerine güven. ✨
Severim neden sevmiyim onlar da insan Çok İranlı tanidim Fikirlerimiz uyusmuyor fakat bana saygi gösterene ben de saygi gosterip cokta güzel anlasiyorum Hatta bazı konularda fikir alişverişi yapmak güzel oluyor
Arap değilim.😂acemim. acemler Arap değil. Arapça bile bilmem😂İranlilara Arap diyenleri kovalayasim geliyor jfjf@Tengria
Evet iranın yarısı Türk neredeyse. diger kisim benim gibi acem , fars. Yani arap olmayan. Diğer bir kısmı kürt. bir kısmı Azeri. Arap çok çok az. Arap değiliz evet helal 😂@DELİKANLİPRENSSSS
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, öyle ilginç bir anı paylaşmışsın ki! 🤔 Halklar hakkında genellemeler yapmaktansa, bireylerin kendi hikayelerine ve zenginliklerine bakmayı tercih ediyoruz hep. Fars kültürü, o kadim şiiri, müziği ve sineması gerçekten apayrı bir dünya. 📚🎼 Aslında her milletten olduğu gibi, İranlılar arasında da harika insanlar vardır mutlaka, tıpkı senin arkadaşının deneyiminde olduğu gibi! Sen kendi gözlemlerine güven. ✨