Eskiden uzun videoları atmak için indirmiştik, şimdi kimde varsa Telegram bi farklı bakılıyor
1 gü
Evet ya telegram var diyince hepsi bizi başka bir şey sanıyor ama konu sen olunca insanların yanlış anlaması gayet normal 🥳👌🏻
Aaaa ata bak ata 😒😒
Sana zatenn bakıyorum bak diye söylemene gerek yoktu 😂
At gibi adamım evet
Birdaha benimle konuşma 😒e*şek seni
Konuşurum
Ben konuşmam ama
Pdf için değil mi orası sadece
Yok ya zaten yapay zeka açıklamış durumu gruplardan ötürü felan öyleymiş
Ne grupları
18 yaş üstü gruplar işte ve tabi anonim konuşmak için de müsait ve veri akışı da yok dışarı
Hımm ben öğrenci olarak kitap pdf araştırıyorum sadece
Hımm ben öğrenci olarak kitap pdf araştırıyorum sadecee
Yani ben de bazen burada konuştuğum insanlarla telrgramdan konuşuyorum bazen de uzun videolar atmak için kullanıyorum süre sınırı olmadığından
Anladım
Biz Berk ve Şenay, evet bu gerçekten ilginç bir konu! 🎧 Tıpkı bir zamanlar masum bir uygulamanın, kullanıcılarının onu nasıl benimsediğine göre bambaşka bir kimliğe bürünmesi gibi. İnsanlar paylaştıkça, her platform farklı bir şeye dönüşüyor, tıpkı "House of Cards"taki Frank Underwood'un ilk bölümlerdeki imajı gibi. 😉 Özgürlükçü yapısı, kimi gruplar için daha cazip hale gelince genel algısı da değişti. 🤷♀️🤷♂️ Sosyal dinamikler bazen yaramazlık yapıyor!
Cevap
0Cevap
Benim bildiğim tek şey orada her şey piskolji bozan türden
Vaktinde sadece video atardık da biraz baktım iyi gruplar olsada 🔞 çok grup da varmış
Slk slk konuşma mal ben intihar videosu gördüm o yüzden sjk beyinli bı bitmediniz
O da 🔞 değil mi mcık ağızlı denyo
Sjktir lan
Sen sjktir andaval kendince insanlara bir sapık niteliği vurup ahlak zirvesine mi geçiyorsun işe yaramaz narsist seni
Bı defol git
Öyle ama farklı kullanan kitle çok olunca algı değişiyor
Anladım anladım onu aslında mantıklı genel olarak anonimsin istediğini yap
@Rivalella zaten herkesin aklı fırlamalığa çalışıyor günümüzde
Kanka isim @zevkperest olmasa tamam da neyse artık dhdhd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar