AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Olabilir işi vardır yani.
Isin telegramla ne alakasi var. ben de is icin kullaniyorum ama kullanici adi koymuyorum
Öyle bir özellik varsa bunu kullanıyor olabilir kendisi istediğini yapabilir.
Yani baska sayfalardan kizlarla tanisip telegramda konusmak icin mi acaba diye dusundum
Anladım.
Gerçek ismini yazmak istemiyor olabilir
Adi yaziyor zaten
Kayıtlı olduğu için adı sana gözüküyor kayıtlı olmayanlara kullanıcı adı gözüküyor 😅
Ya onceden kullanici adi yoktu. simdi koymus. silince de gozukuyor yine
Tamam kendisi koymuş yani her türlü gözüküyor kullanıcı adı
Bundan garip bir şey yok yani
Yani baska kizlarla tanismak icin yapmis olabilir mi bunun icin sordum
Tabi canım olabilir çünkü kayıtlı olmayanlar profile girdiği zaman kullanıcı adını görür yani kim bu kişi sevgilin mi
Eski sevgilim. bulusalim dedi. tamam dedim. iki gun sonra sesi cikmadi. ben de agir bir mesaj yazdim. bir daha yazma dedim. bir hafta sonra baktim aksamlari surekli whatsappta online. simdi de telegramda kullanici adi koymus. onceden yoktu. ve cok sk giriyor whatsapa. oyle merk ettim
Fikrini değiştiren bir şeyler olmuş anlaşılan ama sende keşke direk ağır şeyler yazıp defteri kapatmasaydın bunun vermiş olduğu bir davranışta olabilir yani sonuçta ağır şeyler söylemişsin yazma demişsin onunda bir seçeceği kalmıyor oda yoluna bakıcak tabi herkes gibi kullanıcı adı falan bunlar normal yani
Onceden de yapmisti bunu. beni oyunck etti. bastan cebe girdim. ne yapsam olmuyor. ilgi gosterdgm an uzaklasiyor. aradgni bulamaynca ozledim goruselm diyor. cok agir da dgldi. beni bir kere aramayan adamla ztn gorusmeycektm. bunu soylemek icin goruseckmiyiz diye sordum. sen herzmnki gbi susup kendine pay bictin. ne diyim ihtycn varmis. baska soyleyecek sozum yok dedim. okudu bsi demedi iste
Yaptıklarından sonrada eğer gerçekten zaten sana dokunduysa tekrar o hataya kimse düşmek istemez sende ona göre davranmışsın sende haklısın tabi bir bakıma
Bisure sessz kalmam gerek sanirim. sence o yazar mi. yani eger yazarsa bu kez onceki gbi davranmycm. ne yapmam gerektgni biliyorum. yda bisure sessz kalp sonra ben mi yazmaliyim. cevap vermezse diye de cekiniyorum. yani ikimizi de dusunerek en mantikli olan ne sence
Yani yazdıklarından sonra tekrar yazar mı onu bilemeyiz yazmayada bilir ama sen eğer tekrar dediğin gibi nasıl davranacağını söyledin eğer içinde bir şeyler varsa hala sende yazabilirsin yani eğer ortada bir şey varsa o yazdı sen yazdın farketmez bunun konusu olursa zaten ikinizde kaybedersiniz asıl önemli olan onun sana karşı tutumu ve senin ona olan duyguların olabileceğini düşünüyorsan çekinme bence
Oyle ama ben simdi onun icin cepte olan biriyim, hep de ben ilk adimi atiyorum. ztn buyuzdn cepte oldum. yuzsuz pesimde hala diye dusunmez mi. uzun sure mi beklesem yani bir ay yda daha fazla. gurursuz davranmak da istemiyorum. sonra dengesz demez mi benim icin. ve cok mu agir yazmisim. ama onun susmasi da cok agir yani seni sallamiyorum diyor. benim ilgim ona uzun zamandr var ztn. o da bunun farkinda. oyuzden sallamiyor ztn. kafam cok karisik
Eğer zaten seni bu zaten cepte tarzı gibi bir düşüncesi varsa bunu biliyorsan ve daha öncede hep çabalayan ilk adımı Atan sen olduysan senin daha mesaj atmaman gerekir çünkü atarsan yine aynı şeyleri düşünebilir ben şimdi sen öyle söyleyince anladım biraz zamana bırak onun atmasını bekle o zaman
Peki atti diyelim mesaj nasil davranmaliyim
Ya bunu şimdi bilemem çünkü önce niye mesaj attığı önemli gerçekten seni mi özledi yok öyle merak mı etti o zamanki mesajına göre akışına bırakcan o şekil cevap vercen
Ben ztn buna kizgndm. bisuredr konusmuyordum. o iste goruslm ozledm falan diye yakin davraninca ben de uzatmadim samimi istekli hatta fzla mutlu davrandim. ondan vazgcti ztn, sanirim soguk mesafeli olmaliydim
Aynen o konuda haklısın öyle davran belki bu şekilde olmazdı senin tavırlarına bakarak çok rahat davranmış anlaşılan
Aynen kaybetme korkusu yok, baslarda vardi evet ama sonra cebine girdim cikamadim, aslinda sun en son konusmamizda firsatim vardi, iyi kullanamadim, iliski koclarini takip ediyorum kitaplrni okuyorum, cok fzla yanlis yapmisim bastan beri
Aynen ama çok fazlada oralara takıl bir süre sonra hep öyle olmaya başlarsın ister istemez olur bu ilerde başkalarına karşıda olumsuz yönde etkiler
Inanki artik kimse dogal davranan birini istemiyor. kosmak istiyorlar. hani iyi anlastik mutlu hissettim onunla vs diye dusunse bile kolay elde ettigi icin aranmaya basliyor. aslinda daha iyisini bulmak icin değil , dha zorunu bulup brz aci cekck ki karsisindaki degerli olsun onun icin oyuzden de kaybetmekten korksun. ve donem de kotu. ayrica pandemide insanlar online tanismaya basladi. daha kolay ulasiliyor insanlara. onceden sokakta cafede orada burada biri tanismak istese sapik gozuyle bakilirdi. oyuzdn tanistigin kisi kiymetli olurdu kolay bulamazdin cunku kendine uygun birini. simdi uygulama dolu etraf. bisuru flort yapip biriyle devam ediyorlar. o biri de en zoru olan cektiren uzen kisi oluyor genelde. kimse mutlu olmak istemiyor. aci cekeyim sonra mutlu olurum onunla diyor galiba bilmiyorum ben anlamadim bu donemi
Aynen bencede söylediklerinde sonuna kadar haklısın dediğin gibi o kadar kolay birine herkese ulaşabildiğin için bir değeri kalmadı ilişkilerin biri olmazsa diğeri olur kafasında herkes ya da ciddi düşünmüyorum evlenme düşüceside olmayıp birinden vazgeçmek daha kolay oluyor bu nedenlerden dolayı artık ben şey kafasındayım mesela hayırlısı ne ise o olsun diyorum çünkü gerçekten hayatında daima seninle birlikte olacağın kişiyi bulmak neredeyse imkansız o yüzden hayırlısı deyip bekleyeceksin tabi insanın düşünceleride önemli ben bu görüşteyim yani aynı düşüncelerde birini bulamayıncada otomatik olarak hüsrana uğrayabiliyorsun anlamak zor dediğin gibi
Ya iste insan sevmek sevilmek istiyor beklemek zor geliyor. hayirlisi ama tabi. bu arada dun whatsappta durum paylasmistim. azonce baktim bakmis son anda. iyiye isaret mi sence. bikc gundur hic bakmiyordu cunku
Ya beklemeyince de ne çıkacağı belli olmuyor acele iş gibi 😅 ne paylaştın peki bakması tabi iyi ne yazdın
Yazi dgldi. arkdslrla takilmistik, ortamin fotosunu koymustum, fotoda yokum ama, o ztn oyle oraya buraya koymami istemez, ona atmami isterdi;)
Anladım iyi en azından yazı falan olmaması iyi olmuş belli olmaz buna vermediyse başka hikayeye verir belki beklemede kalalım o hikaye atıyor mu peki
Hayir o asla atmaz. profil resmini bile degstrmez. Oyle ona vurgu olsun diye soz falan asla paylasmam
Aynen en iyisini yaparsın bakalım görücez ne olcak
Brz da Şu an konustugu flortlerine bagli. onlardan bir sey cikmaynca beni dha cok merak edecektir bakalm
Kesinlikle boşluğa düştüğü anda aklına gelecek ilk isim sensin
Kixlarla konusmak icin
Telefon no vermemek icin mi?
Evet