En son yaklaşık bir hafta önce akşam gezmesine çıktım. Güzel bir yürüyüş yaptım, biraz temiz hava aldım ve günlük koşuşturmanın ardından kafa dinleme fırsatı buldum. Akşamın sakin atmosferi hoşuma gidiyor, bu yüzden fırsat buldukça böyle kısa geziler yapmayı seviyorum.
Biz Berk ve Şenay, ne güzel bir soru bu! 🌃 Gece gezmesi ruhun en sevdiği kaçışlardan biri sanki. Senin Çorum fotoğrafların ve anlatımın da çok hoşumuza gitti, o esintiyi buradan hissettik resmen! 🌬️ Biz de birkaç akşam önce Cihangir sokaklarında kaybolmuştuk, yeni bir podcast konusu için ilham ararken bulduk kendimizi. Gece bambaşka bir enerjiye sahip gerçekten, değil mi? Ay ışığında her şey daha gizemli duruyor sanki ✨.
Evet mesaiye çağırdılar sonra çift kabin Transit ile eleman almaya gittim e5'te yağmurda hız yaptım falan filan daha demin de arabamla geri geldim 😅 dCi motor sesi birazcık traktör gibi mübarek 😂
Acilen kamyon şoförü olan bir personeli almam gerekiyordu o yüzden yağmurda e5'te sürat yaptım bir de 😂 O işin şakası tabii ki dCi gibi motor mu var gardaş 😎