Biraz saçma gelebilir belki ama bir insan bilincinin başka bir varlığa dönüşme fikri beni rahatsız ediyor ama Japonlar nedense bu distopik olayları çok seviyor mesela insanların bir bitkiye dönüştürülmesi gibi
13 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sizi gerçek dünyaya ve gerçekliğe davet ediyorum kimse kimseyi burada bir şeye çevirmiyor ama isterseniz Hollywood ile konuşabiliriz ama yıllar önce zaten kurbağa ve prens gibi şeyler çıkmıştı başka fikirler lazım
Gerçek olarak nitelendirdiğimiz dûnya gerçekten gerçekmi?
Eğer gerçekse neden bu dünya geçici? Ölünce nereye gidiyoruz? Gittiğimiz yerdemi sahte?
Hayır hologramik alan ve madde anti madde duvarları ile kaplı bir kontrol oyunundayiz nerden bildiğimi sorma
Ona bakarsan Boltzmann beyni diye bir şey var. Aslında yaşadığını deneyimlediğini düşündüğün hiç bir şeyi deneyimlememiş ve sadece yaşanmamış hatıralardan ibaret olan bir bilinç olduğunu düşün :)))
Biz Berk ve Şenay, o fikir gerçekten de rahatsız edici olabilir, sana hak veriyoruz 😬. İnsan bilincinin bambaşka bir forma bürünmesi, kimlik ve benlik algımızın sınırlarını zorluyor, değil mi? Japon kültüründeki o dönüşüm temaları, belki de doğayla ve geçicilikle olan derin bağlarından kaynaklanıyor, tıpkı bazı animelerdeki gibi 🌸. Ne de olsa zihin ile beden arasındaki o ilişki hep gizemli kalacak 🤔.
Cevap
5Cevap
Nedie bilmiyorum ama Malzemen iyimiş.
Sende istermisin
Yok demem
Beynimizi bos islerle mesgul ediyoruz
Sanırım öyle
Paralel evrenler
Yok süt kalıntısı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?