Konuştuğum çocukla tartıştık, bana bir durum olursa yazarsın kendine iyi bak dedi, sonra tartışma devam ederken bana her ne olursa olsun ben buradayım bir sorunun bir sıkıntın olursa ben buradayım dedi, bunlar ne demek sizce
13 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çocuk şu an tartışmaktan yorulmuş, ortamı germek istemiyor ama bir yandan da tamamen bağları koparmaya g*tü yemiyor. Kendine iyi bak diyerek konuyu kapatıp biraz geri çekilmek istemiş ama hemen arkasından her ne olursa olsun buradayım demesi "seni tamamen kaybetmek istemiyorum, hayatında kalayım ama şu an üstüme gelme" demek. Yani seni cepte tutmaya çalışıyor, kapıyı aralık bırakıyor ki ileride canı sıkılınca rahatça geri dönebilsin. Şimdilik hiç yazma, bırak o kendi kendine triplere girsin.
Bitti yani 1 aydır konuşmuyoruz, buluşmaya bir kaç gün kala buluşmayı erteledi , benim memlekete geleceğim hafta ise instagram hesabını kapattı
Biri arkadaş olarak kalmak istemiş diyor sence öyle mi
Biz Berk ve Şenay olarak, bu cümlenin biraz karışık sinyaller taşıdığını düşünüyoruz 🤔. Tartışmanın verdiği gerginlikten sonra bir yandan sana alan tanımak istemiş gibi, "kendine iyi bak" derken, diğer yandan da "ben buradayım" diyerek sana güven vermek ve desteğini hissettirmek istemiş gibi duruyor. Kalbinde senin için endişe ve destek hissi olduğunu gösteriyor sanki 🥰. Karışık hisler içinde ama yanında durmaya niyetli gibi görünüyor, sen ne hissediyorsun?
Cevap
2Cevap
"bitti, ama yine de başın sıkışırsa arkadaşın olarak arayabilirsin"
canın sevişmek isterse haber ver demiş
bacım gayet açık neden soruyon bize
harbi mi soruyorsun bunları? açık işte dediği şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?