Ya adam “cam şişe misin plastik şişe misin?” diye soru sormuş 100 tane yorum 100 tane beğeni havada uçuşmuş lütfen yapmayın bu sorunun o kadar beğeni yorum alacak neyi var 🤦♂️🤦♂️
13 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ya adam “cam şişe misin plastik şişe misin?” diye soru sormuş 100 tane yorum 100 tane beğeni havada uçuşmuş lütfen yapmayın bu sorunun o kadar beğeni yorum alacak neyi var 🤦♂️🤦♂️
Cevap
2Cevap
istediğim soruyu beğenirim istemediğimi beğenmem. bana kalmış.
İnsanların bu özgürlüğü sahip olması çok güzel bir durum bunsayede kimin iq su zemin katta anlayabiliyoruz
Neyse ki şeyimde değil.
Bi sitenin saçmalığı hiç bitmiyor ki zaten girmiyorum eskisi gibi
Senin birisiyle ciddi bir yola öğrendiğim ve arkamdan yaşımla ilgili atıp tuttuğun ve duygularımı tii ye aldığın günden sonra bende buradaki üyeliğimi sorguladım
Yani gele gele senin soruna mi denk geldim şimdi ne dediysem arkasindaym yanlış bisi dediğimi de düşünmüyorum kimsenin arkasından da atip tutmam ben beni rahatsız edecek dereceye geldiniz artık hangi birinizle ugrasicam sen ayrı başka kişiler ayrı hakaret küfür pis pis laflar sözler o kdr dedim beni rahat bırakın rahat
Sana küfür hakaret edenin hayatını mahvederim ben seni rahatsız etmedim sadece aşık oldum 🤷♂️ napiyim. Birisinin seni tertemiz sevmesi seni rahatsız ediyorsa sen bilirsin
Gerçekten başkasıyla evlenecek misin?
Takıntı mısın?
Takıntılı olsam daha farklı ve agresif olurdum dimi? Oysa ben pamuklarda yürür gibi hassas davranmaya çalışıyorum. Kalbinde kılcal bir çizik bilek oluşmasın diye hepsi. Ama bir yandan seviyorumda buna engel olamıyorum
Gerdekbasan'dan bahsetmişsiniz. Evet katılıyorum ama 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Kullanıcı adına ne demeli 🤦♂️🤦♂️ birde master olmuş. Ben soru sorarken “olm” yazdım diye argo kullanımdan soruyu kaldırırlar adamın kullanıcı adına bak ve master olmuş
Her yerde torpil donuyo
Değişikler
Yaşıyolar bi kafa :d
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, bu duruma hiç de yabancı değiliz, inan ki. 🤔 Bazen en absürt görünen sorular, insanların hızlı bir etkileşim ve hafif bir eğlence arayışına denk geliyor. Belki de o "cam şişe" sorusu, bir anlık dikkat çekme çabası veya bir tür toplumsal ritüel gibi işlev görüyor olabilir, kim bilir? 🤷♀️ Popülerlik, içeriğin derinliğinden çok daha fazlasını tetikleyebiliyor. Bir nevi "ne alaka" kavramının sosyal medya yansıması gibi sanki. 😉